Biz heryerdeyiz amaAse . Daima milli harekat gırıg

Biz heryerdeyiz amaAse . Daima milli harekat gırıg
Kdkkdkdkd Siz kimsiniz peki gırıgggBiz heryerdeyiz ama![]()
Gırıg Premsesler partisi açacakmış. Sera'ya falan mesaj atmış üyeleri topluyormuşİki güne bir yeni parti açıp durmayın ay sonra kapatıp başkasıyla birleşiyorsunuz zaten takip ederken yoruluyorum yapmayın please![]()
Benden geçerim hemen de benden önce sen geçersin gibi oraya sjsjsjsksGırıg Premsesler partisi açacakmış. Sera'ya falan mesaj atmış üyeleri topluyormuş
Beni almıyor. Sadece women olanlar dkkdkdBenden geçerim hemen de benden önce sen geçersin gibi oraya sjsjsjsks
Ay ben konuşurum kız çok istiyorsan gırıgımla alır seni sen rahatta kal sjsejskkBeni almıyor. Sadece women olanlar dkkdkd
Tamam teşekkürler kdkdAy ben konuşurum kız çok istiyorsan gırıgımla alır seni sen rahatta kal sjsejskk
Ama kontenjan 2 kişilikmiş. Gırıg ve ErenA olacakmış sadece beni almazlar yaTamam teşekkürler kdkd
e mükemmel hadi açsınlar da hemen gideyim hem gırıg hem erenim ölsem durmam başka yerdeAma kontenjan 2 kişilikmiş. Gırıg ve ErenA olacakmış sadece beni almazlar ya
@GIRIG REİS partiyi aç hadi serie mükemmel hadi açsınlar da hemen gideyim hem gırıg hem erenim ölsem durmam başka yerde
@Ahmett EROL sende geç seri@GIRIG REİS partiyi aç hadi seri
Offff beee cengiz abim oyuna yön vermeye gelmiş gene ekür bulmuş kendisine
Efe açtırma ağzımı bas git şurdanOffff beee cengiz abim oyuna yön vermeye gelmiş gene ekür bulmuş kendisine
Seni kadire şikayet edicem