Makam Atamaları Hakkında (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzincan Vekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ne o tasarı öyle . Utanmadın mı o tasarıyı yazmaya
Her hangi bir hakaret kullanmadım ama hatalı bir şekilde yazdım o an başka bir sebepten dolayı sinirlerim bozuktu yönetime bu durumu açıkladım kararları ne olur bilmiyorum

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Her hangi bir hakaret kullanmadım ama hatalı bir şekilde yazdım o an başka bir sebepten dolayı sinirlerim bozuktu yönetime bu durumu açıkladım kararları ne olur bilmiyorum
Çok üzdün beni. Bir vekil olarak çok Üzüldüm

Hilmi

Yasaklı Üye
Vatandaş
Çok üzdün beni. Bir vekil olarak çok Üzüldüm
Bu zamana kadar asla bu şekilde bir üslup kullanmadım günün stres ve öfkesi birleşince böyle oldu sonuç ne olur bilmiyorum hayırlısı olsun umarım af edilirim bekliyorum bende yanlış bir tavır sergiledim

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Bu zamana kadar asla bu şekilde bir üslup kullanmadım günün stres ve öfkesi birleşince böyle oldu sonuç ne olur bilmiyorum hayırlısı olsun umarım af edilirim bekliyorum bende yanlış bir tavır sergiledim
Gaza gelmişsin gelme

Hilmi

Yasaklı Üye
Vatandaş
Gaza gelmişsin gelme
Gaz ile hiçbir ilgisi yok dedigim gibi günüm çok kötü geçti konuyu biraz fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum oyun yönetimine gerekli açıklamayı yaptım hakaret veya küfür yok ortada sonuç olarak yanlış olduğununda farkına vardım

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Dayım lütfen. Ne yani yazılmazmı dıdjdksks
Karanlık çöktüğünde bile ışık arar gözlerin,
Aslında sen, umudun en sessiz özlerin.
Dalgalar gibi coşar yüreğin içten içe,
İnançla yürürsün her düşmana, her geçite.
Rüzgar esse de yönünü sen belirlersin daima.

Al dayım🤣

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Yok canım ne münasebo bana tabiki
Sabah uyanmaz, kahveyi bekler kraliçe gibi,
Ev işi mi? O da ne, Netflix daha çekici.
Ne zaman plan yapsak, “ay ben yorgunum” der,
O kadar dinlenir ki, uyku bile kıskanır meğer!
Şaka maka bir yana, sensiz hayat çekilmez Senoş!
🤣🤣

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Yetki dünden beri sende atama yap doldur şuraları biri vekillerle uğraşır diğeri valilerle anca laf işe gelince iş yapanınız yok seri bekliyorum atamaları

Ekli dosyalar

• IMG_1836.jpeg
    IMG_1836.jpeg
    985.7 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1835.jpeg
    IMG_1835.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1834.jpeg
    IMG_1834.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 6

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
keyfimin kahyasımısın sen
Dünden Beridir yazmayacaktım ama cidden bu üslup ne ya Abidir diyoruz sana reyis diyoruz başkan diyoruz senden beklenmeyecek hareketler görüyorum normalde sizin gibi insanlar oyunda kendinden yaşça küçüklere örnek olacakken sizleri örnek alacakken siz köstek oluyorsunuz KDKDKDKDJD

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Dünden Beridir yazmayacaktım ama cidden bu üslup ne ya Abidir diyoruz sana reyis diyoruz başkan diyoruz senden beklenmeyecek hareketler görüyorum normalde sizin gibi insanlar oyunda kendinden yaşça küçüklere örnek olacakken sizleri örnek alacakken siz köstek oluyorsunuz KDKDKDKDJD
keyfimin kahyamısın emre :D

Hilmi

Yasaklı Üye
Vatandaş
Yetki dünden beri sende atama yap doldur şuraları biri vekillerle uğraşır diğeri valilerle anca laf işe gelince iş yapanınız yok seri bekliyorum atamaları
Başkan fazla üstten egolu konuşmaya başladın bakalım 8 gün sonra makamın elden gittiğindede böyle konuşabilecekmisin

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Başkan fazla üstten egolu konuşmaya başladın bakalım 8 gün sonra makamın elden gittiğindede böyle konuşabilecekmisin
Biz makamsızda böyle konuşuyoruz Hilmi dert değil yeni makam sahibi bizden olmazsa onada gerekeni yaparız 8 günü beklemeyin ama dün indirebiliyordunuz ne oldu 8 güne mi çıktınız 🤣

Hilmi

Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz makamsızda böyle konuşuyoruz Hilmi dert değil yeni makam sahibi bizden olmazsa onada gerekeni yaparız 8 günü beklemeyin ama dün indirebiliyordunuz ne oldu 8 güne mi çıktınız 🤣
İstediğimiz her an indirebiliriz sizin oyun içinde bir ağırlığınız özellikle bu üslupla konuşmaya devam ettikten sonra kesinlikle kalmadı seçimde çok ağır bir yenilgi alacak ittifakınız

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
İstediğimiz her an indirebiliriz sizin oyun içinde bir ağırlığınız özellikle bu üslupla konuşmaya devam ettikten sonra kesinlikle kalmadı seçimde çok ağır bir yenilgi alacak ittifakınız
İstediğiniz her an indirebilir misiniz 😂😂😂 sizin ittifak'ta o strateji'yi yapacak kapasitede yönetici yok😂😂😂😂

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Bağırttı kskdkdkdkdkdkdkdkdldldldldldldldldldldd

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Demek istemiyorsunuz sizde memnunsunuz bu davranış şeklinden isteseydin hemen indirebilirmişsin öyle dediğine göre aferin böyle memnun kalın benden

Hilmi

Yasaklı Üye
Vatandaş
Demek istemiyorsunuz sizde memnunsunuz bu davranış şeklinden isteseydin hemen indirebilirmişsin öyle dediğine göre aferin böyle memnun kalın benden
Seçimde görürsünüz kim memnun kim değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...