İyi karar Yönetim fikirini desdekliyorum
Tesekkur ederim bir bedel odesin ama eger ayni seyi bir daha yaparsa ne olursa olsun hicbir sekilde geri donmemesi uzerine mutabik oldugunuz icin sagolunBir kişi aynı şeyi tekrar yapıyorsa tüm uyarılara rağmen, bir yeri yok.
Bu ödetilen bir bedel.
Benimde düşündüğüm Kişler var amam bence onlar gelmezBende yönetimi destekliyorum geri dönenleri sabırla bekliyoruzinşallah düşündüğüm kişi de gelir
Gelir gelir dert etmeBenimde düşündüğüm Kişler var amam bence onlar gelmez
Yo ya o dil benli N. Bide X baş harfiGelir gelir dert etmedüşündüğümüz ortak kişi diye tahmin ediyorum baş harfi S….
Onlar gelmez her halde N bildim de X bilemedimYo ya o dil benli N. Bide X baş harfi![]()
Neden gelmez kiOnlar gelmez her halde N bildim de X bilemedim
Öyle düşünüyorum nedeni yok ama gelirse Azeri kardeşim çok güzel olur severim kendisini şimdi X de hatırladım onların gelmesi şartNeden gelmez ki
Özür dilesin Ha bide 15.000 taş var caza olarakdanÖyle düşünüyorum nedeni yok ama gelirse Azeri kardeşim çok güzel olur severim kendisini şimdi X de hatırladım onların gelmesi şart
Onlar basit işler taş alırlar ama özür sanmıyorumÖzür dilesin Ha bide 15.000 taş var caza olarakdan
Vallah özür dileyen kabul eder Yönetim amam bilmiyorumOnlar basit işler taş alırlar ama özür sanmıyorum
Belki ona da çözüm bulunur sonuçta talep çokVallah özür dileyen kabul eder Yönetim amam bilmiyorum
Sanmıyorum çözüm özür dilemekBelki ona da çözüm bulunur sonuçta talep çok
İnşallah gelirler reis isterdimSanmıyorum çözüm özür dilemek
Gelmeselerde olur Yönetime iftira Atani sevmek Olmaz benceİnşallah gelirler reis isterdim
Gelmeselerde olur Yönetime iftira Atani sevmek Olmaz bence
Yo farkıli yerə çekmiyormda sevmiyorum açıkçasısen niye olayı farklı yere çekiyorsun ki neyse valla gelmeleri bana bişey kazandırmıyor gitmeleri de aynı şekilde kendileri bilir
Abimler banlı değil ki özür dileyip taş alacaklarOnlar basit işler taş alırlar ama özür sanmıyorum