Biz kimden bas ediyoruz biliyormusun?Abimler banlı değil ki özür dileyip taş alacaklar
Biz kimden bas ediyoruz biliyormusun?Abimler banlı değil ki özür dileyip taş alacaklar
Efe 15 bin taş bana al ben sana öfke kontrol danışması yapayımefe bunu beğendi
öfkemi gayet yerinde kontrol edebiliyorum bekircannnnnnnn edemeyenler üstü çizik izliyor gördüğün gibi 1 haftadırEfe 15 bin taş bana al ben sana öfke kontrol danışması yapayımBan yeme birdaha
ne didin
![]()
Özelden tam isim listesi versene onlara gideyimöfkemi gayet yerinde kontrol edebiliyorum bekircannnnnnnn edemeyenler üstü çizik izliyor gördüğün gibi 1 haftadır![]()
liste çok uzun yarın yeni bir liste yapacamÖzelden tam isim listesi versene onlara gideyimBen bu işten çok ekmek yerim 15 bin taşı küfredecekleri adama alacaklarina bana alsinlar ben onlara küfürsüz bir yaşamın kapılarını açayım ( Şüpheli)
![]()
Evet niko ve xelil abimden açıkça yazsanıza .Biz kimden bas ediyoruz biliyormusun?
Nasıl ban dil Oyunda banlilar sevim baskanEvet niko ve xelil abimden açıkça yazsanıza .
Abimler banlı değil ki ne özürü
Nasılda yolunu hazırlıyor hemen. Abim falan dkdksksksEvet niko ve xelil abimden açıkça yazsanıza .
Ya abi sevim başkan işte abilerinin oyuna dönmesine istiyorNasılda yolunu hazırlıyor hemen. Abim falan dkdksksks
Tozkoparan yakın takipçisi olayınEvet niko ve xelil abimden açıkça yazsanıza .
Ben onlarla gittikleri günden beri zaten görüşüyorum hayat sadece bu oyundan ibaret değil insanlar dostluk kurup yoldaşlık yapabilir benimde şahsi hayatımda yaşadıklarım var bu kadar kapalı bakmayınNasılda yolunu hazırlıyor hemen. Abim falan dkdksksks
Ay sayin Yönetim tabiki takib ediyorumTozkoparan yakın takipçisi olayın
Banlılar evet.
ittifaka parti şart canım abimmmmmmmmmmmmmmmmmmNasılda yolunu hazırlıyor hemen. Abim falan dkdksksks
Yeni ajanlar geliyor yani oyuna Kadir hocamNasılda yolunu hazırlıyor hemen. Abim falan dkdksksks
Bizde onlara düşman değiliz yahu. Onların Aylarca sizin gruplarınızda olduğunu da biliyorum zaten. Bişey mi dedik sanki.Ben onlarla gittikleri günden beri zaten görüşüyorum hayat sadece bu oyundan ibaret değil insanlar dostluk kurup yoldaşlık yapabilir benimde şahsi hayatımda yaşadıklarım var bu kadar kapalı bakmayın
Bırakma peşlerini kankaAy sayin Yönetim tabiki takib ediyorumsiz merak etmeyin gözüm üzerlerinde
KdkdkkdkdkdkdkBide sayın Yönetim sayğısız gibi aliğilamayin Ama Hani xelil Xəlilzadə ben oyuna dönmek istiyince size yazmışlar Tozkoparan oyuna gelmesin sizde beni onlar dedi için oyuna gətirmədinz beni ta 5 ay imdi o şansı ben kulana bilirmiyim![]()