En son değillerdi diye hatırlıyorum neyse uzatmayacağımTozkoparan yakın takipçisi olayın
Banlılar evet.
En son değillerdi diye hatırlıyorum neyse uzatmayacağımTozkoparan yakın takipçisi olayın
Banlılar evet.
UzatEn son değillerdi diye hatırlıyorum neyse uzatmayacağım
Emir kipi ile konuşma.
KxlxkdkxşdldkdkdkdkdBide sayın Yönetim sayğısız gibi aliğilamayin Ama Hani xelil Xəlilzadə ben oyuna dönmek istiyince size yazmışlar Tozkoparan oyuna gelmesin sizde beni onlar dedi için oyuna gətirmədinz beni ta 5 ay imdi o şansı ben kulana bilirmiyim![]()
Size neBizde onlara düşman değiliz yahu. Onların Aylarca sizin gruplarınızda olduğunu da biliyorum zaten. Bişey mi dedik sanki.
Uzatır mısın?Emir kipi ile konuşma.
Yo sevim baskan baskanim kötü anlamda söylemdi. Zaten siz bu mesajlri çoktan ss alıp atmışsizindir bence,Size ne![]()
@Coşkun Karaosmanoğlu şunu atta karşıya bi yere gitsin 10 20 oyunu ben karşılarımYo sevim baskan baskanim kötü anlamda söylemdi. Zaten siz bu mesajlri çoktan ss alıp atmışsizindir bence,![]()
En son? Hangi zaman acabaEn son değillerdi diye hatırlıyorum neyse uzatmayacağım
Cevap yazacaktım da değmez vazgeçtimYo sevim baskan baskanim kötü anlamda söylemdi. Zaten siz bu mesajlri çoktan ss alıp atmışsizindir bence,![]()
Boş ver şimdi tarih verirsem aklın karışır iyi oyunlar dkkflflEn son? Hangi zaman acaba
Yo söhbət ediyoruz sevim başkanım bi sorun yokCevap yazacaktım da değmez vazgeçtim
Yo. Karışmaz Azərbaycan tarihini iyi biliyorumBoş ver şimdi tarih verirsem aklın karışır iyi oyunlar dkkflfl
Köye gelince amcamın yanında emir verince nasılda yapacaksın gör.
Peki sayın yonetim aynı suçu tekrar islerlerseArkadaşlar oyunda oyuncu kalmadı,
Herkes banlı ancak dönmek istiyor, neyini anlamıyorsunuz?
O buna küfür etti, şu buna küfür etti, bu şekilde kural getirdik, kimseyi cezasız bırakmıyoruz.
Bu şekilde olacak ve uygulanacak.
Geri dönen kişi de özrünü dileyecek ve tekrar böyle bir şeyin içine girmeyecek.
Bu kadar basit.
HahahsjsjskskakakaKöye gelince amcamın yanında emir verince nasılda yapacaksın gör.
-Sevim çay getir bakim abine.
- Tamam Kadir abi
![]()
Yalana bak.Hahahsjsjskskakaka
Dedi her bayram evin camlarını silen kadir![]()