SuscanBoş konuşmayın taş alıp açtırırım istesem küçük bi ara verdim size ne la sizene la
SuscanBoş konuşmayın taş alıp açtırırım istesem küçük bi ara verdim size ne la sizene la
yönetim zaten bunu söyledi sana sıfırdan hesap açabilirsin diyeBoş konuşmayın taş alıp açtırırım istesem küçük bi ara verdim size ne la sizene la
Evet hesabı geri veriyorlar diye anladım magarsus başkan geri döndüğümde oyun başkanlığı bize geçmiş olacakyönetim zaten bunu söyledi sana sıfırdan hesap açabilirsin diyesen taş alınca bu hesaplamı devam edebileceksin
![]()
:
![]()
Hangi roman kitabında yazıyorEvet hesabı geri veriyorlar diye anladım magarsus başkan geri döndüğümde oyun başkanlığı bize geçmiş olacak![]()
Onların Roman kitabında qalıbaHangi roman kitabında yazıyor![]()
O yok ben varım@İsmail bozkaya gel buraya
Avukatı gelmişO yok ben varım
Ha o zaman işler dəyişir buyrun sayin avukatımAvukatı gelmiş![]()
asdsafgdsfghdfhdfhdfhdfhdfhdfhdfhEvet hesabı geri veriyorlar diye anladım magarsus başkan geri döndüğümde oyun başkanlığı bize geçmiş olacak![]()
Avukat değilim iki gözüm ama adım bilinirAvukatı gelmiş![]()
O sen değil miydin röportaj için bana yalvaranHa o zaman işler dəyişir buyrun sayin avukatım![]()
Benimi yalvardımO sen değil miydin röportaj için bana yalvaran
Helal sana iki gözüm acaba Roman kitabında yer verdilermi kitap okumayı severimdeAvukat değilim iki gözüm ama adım bilinir
Yo sayin avukatım rica etmişimdir amam yalvarmadimBenimi yalvardım![]()
Və aleykum selamÖncelikle selamın aleykümselam burda yine eski konular açılmış anlaşılan![]()
Mesajlar duruyorBenimi yalvardım![]()
Senin oyun isimin neyMesajlar duruyor