Git kahvede dayılar eğlendirsin seni hadi gece gece senin gibi gereksiz biriyle değerli zamanım ayıramam kusura bakmaCanım sıkkın güldür eğlendir beni çabuk
Git kahvede dayılar eğlendirsin seni hadi gece gece senin gibi gereksiz biriyle değerli zamanım ayıramam kusura bakmaCanım sıkkın güldür eğlendir beni çabuk
Hadi Savcı seçimlerini Kazan öyle gel etti kaç dönemde adaysın ne Savcı oldun Ne hakim@İsmail bozkaya Noldu ya hoşuna gitmedimi yazılar 2 de bir beğenmedim ation 
Kadir abi gereksiz dil sadce siznle dalğa geçmeyi seviyorGit kahvede dayılar eğlendirsin seni hadi gece gece senin gibi gereksiz biriyle değerli zamanım ayıramam kusura bakma
Şimdi bir şey demek isterdim de neyse sor bakalım kendisine özelde ettiği küfürleri yiyorsa burada etsin bakalım yiyorsaKadir abi gereksiz dil sadce siznle dalğa geçmeyi seviyor
Kazanmak kazanmam da var sizler her seçimi kazandizimi. Kayıpda edinz unutuz qalıba tum Bakanliklari Alan itifak kimiHadi Savcı seçimlerini Kazan öyle gel etti kaç dönemde adaysın ne Savcı oldun Ne hakim
Vallahi umurumda bile değil hiçbiriniz umrumda bile değilsin Hadi kendi denginizle oynayın hadiKazanmak kazanmam da var sizler her seçimi kazandizimi. Kayıpda edinz unutuz qalıba tum Bakanliklari Alan itifak kimi
Haklısınız kadir başkanım bana böyle gelin doğru konuşun canımı yiyinBenim zekam şaklaban olmaya bile yetmez Hilmi
Sus konusmaaaGit kahvede dayılar eğlendirsin seni hadi gece gece senin gibi gereksiz biriyle değerli zamanım ayıramam kusura bakma
Aaaa bende eğlenir sanıyordumAyrıca beni etiketleyip durmayın mesajlarınızı beğenmiyorum diye zorunuza mı gitti Hayırdır beğenmiyorum.
Edimi niye ki. İnsan kendıne küfür ettirir mi beŞimdi bir şey demek isterdim de neyse sor bakalım kendisine özelde ettiği küfürleri yiyorsa burada etsin bakalım yiyorsa
Aha geldi buda anca laf anca lafiso devam et biraz daha beğeni puanı lazım seri
Arabamın anahtarını al gel heleHaklısınız kadir başkanım bana böyle gelin doğru konuşun canımı yiyin
Abin ablan ağlıyormu hala da sizi gönderdi. Yavrucuklarım dkskkskAha geldi buda anca laf anca laf
Onlar sizin seviyenize düşmek istemiyorAbin ablan ağlıyormu hala da sizi gönderdi. Yavrucuklarım dkskksk
Okey okey Hadi git başkanlığını yap kolay gelsin beni etiketleyen Sizsiniz Ne oldu yediremediniz mi dislike lerimiiso devam et biraz daha beğeni puanı lazım seri
seni banlatim bir durAha geldi buda anca laf anca laf
Ne anlatiyon kralArabamın anahtarını al gel hele bu arada benden adam olmaz
Neeeh Ağlıyorlar mıOnlar sizin seviyenize düşmek istemiyor