Adalet Bakanı Görevde Mi ? (2 Kişi İçeride)

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Son zamanlarda oyun içerisinde her yazıyı raporlayan gereksiz rapor yapan ve bir türlü ceza almayan oyuncular olduğunu gözlemliyorum. Kolluk kuvvetlerimize çok fazla yük bindiğinin tespitini yapmış bulunmaktayım. bu konu doğal olarak oyun başkanına intikal etmiş durumdadır. Adalet bakanı bunların incelemesini yapıp kolluk kuvvetleriyle savcılarla iletişim halinde değil midir ? . Bu konu hakkında yönetime herhangi birşey sunmuş veya bir ültimatom vermişmidir ? oyuncularımız sohbet ekranında sürekli rapor yemek zorundamıdır ? Bunlara hemen bir cevap istiyorum sayın bakanım benim muhattabım sizsiniz. @K E R E M

Böyle giderse böyle bir meclise darbe kaçınılmaz olacaktır yeni gelecek oyun başkanının benim gibi olacağını sanmıyorum :)

56.DÖNEM OYUN BAŞKANINIZ
MAGARSUS

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-05-25 at 15.13.41 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-25 at 15.13.41 (1).jpeg
    248.8 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Image 2025-05-25 at 15.13.41.jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-25 at 15.13.41.jpeg
    230.6 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Image 2025-05-25 at 15.13.42.jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-25 at 15.13.42.jpeg
    222.4 KB · Görüntüleme: 41

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyun başkanımız da bu işi yapıyor ha.
Oyunun işleyişini düzenini kontrol edip herkese veriyor ayarı 56 dan.

Herkes görevini yapsın da kurtulsun bence yoksa can yakacak bu oyun başkanı.

Senoş

Üye
Vatandaş
Kesinlikle katılıyorum , bu her zaman böyleydi ne yazık ki . Bazı arkadaşlarımıza eğlence gibi geliyor sanırım , şikayet edilmesi gereken içerik tabii ki şikayet edilmeli ve hakkında işlem yapılmadır . Fakat hiç bir problem olmayan mesajların bile şikayet edilmesi kolluk kuvvetlerine gereğinden fazla yük binmesi demek ne yazık ki . Gereksiz raporların yanında mühim olanlar da eğer ki gözden kaçarsa hiç birimiz söz sahibi olamayız . Benim kendimce önerim gereksiz yere raporlama yapan oyunculara belkide yönetim ya da adalet görevlileri tarafından bir işlem yapılması gündeme gelirse bu karmaşa ortadan kalkabilecektir diye düşünüyorum.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Kesinlikle katılıyorum , bu her zaman böyleydi ne yazık ki . Bazı arkadaşlarımıza eğlence gibi geliyor sanırım , şikayet edilmesi gereken içerik tabii ki şikayet edilmeli ve hakkında işlem yapılmadır . Fakat hiç bir problem olmayan mesajların bile şikayet edilmesi kolluk kuvvetlerine gereğinden fazla yük binmesi demek ne yazık ki . Gereksiz raporların yanında mühim olanlar da eğer ki gözden kaçarsa hiç birimiz söz sahibi olamayız . Benim kendimce önerim gereksiz yere raporlama yapan oyunculara belkide yönetim ya da adalet görevlileri tarafından bir işlem yapılması gündeme gelirse bu karmaşa ortadan kalkabilecektir diye düşünüyorum.
bu problemin çözümü adalet bakanıdır yönetimle gereken görüşmeyi yapmasını beklerdik bulunduğu makam sadece kolluk kuvveti ataması yapacak bir makam değildir

Senoş

Üye
Vatandaş
bu problemin çözümü adalet bakanıdır yönetimle gereken görüşmeyi yapmasını beklerdik bulunduğu makam sadece kolluk kuvveti ataması yapacak bir makam değildir
Kesinlikle katılıyorum ben şu an dümdüz bir oyuncuyken bunun farkına varıp bir fikir üretebiliyorsam bunu tabiki herkesten önce adalet bakanı düşünüp bir çözüm yoluna ulaştırmak için gerekeni yapması gerekirdi .

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Ki oyun yönetimi gereksiz rapor yapan kişileri cezalandıyor zaten. Bunların emsallari önceki zamanlarda mevcut

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
kerem başkanı severim ama karşı ittifakta bulunmaları onları onlar gibi yapmış yoksa bütün aden partisi üyeleri saygıdeğer iyi oyunculardır ama oyun başkanının yanında duracaksınız ittifakınıza bağlı değil öğreteceğim herkese

Senoş

Üye
Vatandaş
Ki oyun yönetimi gereksiz rapor yapan kişileri cezalandıyor zaten. Bunların emsallari önceki zamanlarda mevcut
Tamamdır ben bunu bilmiyordum o yüzden öyle bir fikir üretmiştim kendimce demek ki yaptırım yeterli olmuyor o zaman sayın adalet bakanımız üzerine biraz daha çalışıp daha farklı bir çözüm bulma yoluna gidebilir

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
kerem başkanı severim ama karşı ittifakta bulunmaları onları onlar gibi yapmış yoksa bütün aden partisi üyeleri saygıdeğer iyi oyunculardır ama oyun başkanının yanında duracaksınız ittifakınıza bağlı değil öğreteceğim herkese
Yok ittifak falan. Tüm bakanlar oyun başkanına bağlı kalacak düzen budur.

Yargı ittifakı'da iktidar partisi olan Altın Ok partisine biat etsin. Gerekli yardımları gelip benden istesin. Her konuda yardımcı olmaya çalışırım.

AhmetCanYavuz

Üye
Vatandaş
Son zamanlarda oyun içerisinde her yazıyı raporlayan gereksiz rapor yapan ve bir türlü ceza almayan oyuncular olduğunu gözlemliyorum. Kolluk kuvvetlerimize çok fazla yük bindiğinin tespitini yapmış bulunmaktayım. bu konu doğal olarak oyun başkanına intikal etmiş durumdadır. Adalet bakanı bunların incelemesini yapıp kolluk kuvvetleriyle savcılarla iletişim halinde değil midir ? . Bu konu hakkında yönetime herhangi birşey sunmuş veya bir ültimatom vermişmidir ? oyuncularımız sohbet ekranında sürekli rapor yemek zorundamıdır ? Bunlara hemen bir cevap istiyorum sayın bakanım benim muhattabım sizsiniz. @K E R E M

Böyle giderse böyle bir meclise darbe kaçınılmaz olacaktır yeni gelecek oyun başkanının benim gibi olacağını sanmıyorum :)

56.DÖNEM OYUN BAŞKANINIZ
MAGARSUS
Başkanım konuda haklılık payınız var lakin Kerem kardeşimin bu hafta sınav haftası olduğu için çok oyuna giremiyor inşallah bu haftadan sonra daha fazla ilgilenecek

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Öncelikle efe kankam kesinlikle güzel bir noktaya değinmişsin. Bu konuda toplum vicdanını dikkate olarak en kısa sürede Kerem Bakanım da gerekli çalışmaları başlatacaktır.

İşini yapma noktasında gördüğüm kadarıyla sslerdeki tüm işlemler bu gece 01:00 ve öğlen 12:00 saattleri arasında yapılmış. Öyle anlıyorum ki bu gereksiz işlemler yakın zamanda yapılmış eylemlerdir.

Buradaki her oyuncu gibi bakanlarımızın da özel hayatları mevcuttur. Nitekim özel işleri olmasına karşın ortada ısrarlı bir yanlışı görmezden gelme ve ihmal etme bulunmamaktadır. Tespiti halinde gerekli işlemi yapacaktır.

Lütfen bu durumu günlerce atama yapmayıp atama sorunu hakkında hiçbir adım atamayan napalım oyuncu yok denmesi durumuyla karıştırmayalım. Bu bir ihmaldir.

Şimdi Kadir reisim diyecek bakan yok mu kendisi yazsın diye. Dersi bitince gelir gerekeni yapar 😂😂

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
İşini yapma noktasında gördüğüm kadarıyla sslerdeki tüm işlemler bu gece 01:00 ve öğlen 12:00 saattleri arasında yapılmış. Öyle anlıyorum ki bu gereksiz işlemler yakın zamanda yapılmış eylemlerdir.
öncesindede oluşmuş bir durum yeni meclis kurulduğundan beri mevcut bir problem adamların canına tak etmiş :D

K E R E M

A D İ N 🎗️|| 56.Dönem Adalet Bakanı⚖️
Vatandaş

56.DÖNEM OYUN BAŞKANINIZ
MAGARSUS
Öncelikle Oyun başkanı olarak tüm makamları denetlemeniz önemli görevinizi ( diğer çoğu oyun başkanının yaptığının yanı sıra) yerine getirmeniz çok güzel başkanım.

Dediğiniz gibi şu ana kadar bu konuyla ilgili bir çalışmam yok.
Yapılabilecek her türlü işlemleri yapacağım fakat bu ana kadar yapmam gerekirdi evet ama birçok sebeplerden ötürü bakamadım oyuna.
Verilecekse bir ceza çekmeye de hazırım.

Dediğim gibi incelemeniz örnek bir davranış olsa da bu gereksiz raporlamaların arasında sizin raporlarınız da var. Keşke bu konuyu açmadan önce bu konuda da diğer vatandaşlarımıza örnek olarak sadece gerekli şeyleri raporlasaydınız.
Çünkü bir emojinin(😎) suç oluşturabileceğini düşünmüyorum.
Ayrıca her türlü konuda darbeyi çağırmak milletimizin İRADESİNİ YOK SAYMAKTIR.

Ekli dosyalar

• IMG_9177.jpeg
    IMG_9177.jpeg
    429.4 KB · Görüntüleme: 33

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Dediğim gibi incelemeniz örnek bir davranış olsa da bu gereksiz raporlamaların arasında sizin raporlarınız da var. Keşke bu konuyu açmadan önce bu konuda da diğer vatandaşlarımıza örnek olarak sadece gerekli şeyleri raporlasaydınız.
Çünkü bir emojinin(😎) suç oluşturabileceğini düşünmüyorum.
kerem başkanım sınav haftan diye veriyorum bu yazdıklarını çünkü görüp okuduğunla bana laf vurmaya çalışman arasında dağlar kadar fark var burada bu raporlanan mesaj benim mesajım yani emoji sahibi benim. ben kimseyi raporlamadım emoji attı diye yani :D :D :D :D :D :D

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş

56.DÖNEM OYUN BAŞKANINIZ
MAGARSUS
Şimdi şikayetleri inceledim biraz. Bir başka sorunu da ben dile getirmek istedim. Bir kişi uygun olmayan bir oyuncu ismi kullanmış sadece uygunsuz oyuncu ismiyle alakalı 5-6 tane rapor var. Her bir kolluk kuvvetinin bu tekrarlı raporlara işlem yapması başlı başına bir zaman kaybı.

Ne yapılabilir?

Bir mesaj eğer raporlandıysa, raporun sonucu ilan edilene kadar başka birisi aynı mesajı raporlamak isterse sistem kabul etmemeli ve ekranda "İlgili mesaj daha önce raporlanmıştır. Şuanda mesaj hakkında değerlendirme süreci devam etmektedir." Mesajı yer almalıdır. @K E R E M bakanım bu konuyu da dikkatlerinize sunar iyi çalışmalar dilerim 🙏

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca her türlü konuda darbeyi çağırmak milletimizin İRADESİNİ YOK SAYMAKTIR.
darbeye kimseyi çağırmam kerem başkan uygun gördüğüm takdirde direk yaparım zaten o yüzden işleyiş için uyarılarımızı yapıyoruz meclis tarihi böyle bir meclis görmemiştir çünkü hele şuanki ordu :D

K E R E M

A D İ N 🎗️|| 56.Dönem Adalet Bakanı⚖️
Vatandaş
kerem başkanım sınav haftan diye veriyorum bu yazdıklarını çünkü görüp okuduğunla bana laf vurmaya çalışman arasında dağlar kadar fark var burada bu raporlanan mesaj benim mesajım yani emoji sahibi benim. ben kimseyi raporlamadım emoji attı diye yani :D :D :D :D :D :D
😂 Tam ders çalışırken baktım mesaj gelmiş senin hakkında konu açıldı diye çok incelememiştim