Her hafta düzenli olarak sövüyorum ama iletişimi yok telefona bakmıyor@MAGARSUS efe ne dicem kıbrıslı semih nerde biliyon mu. Kıbrısla ilgili sembolik parti kurayım diyorum sende vardır iletişimi![]()
Boşver Kıbrıs’ı kpss seni yormuş belli kapatın partiyi bize gelin o ittifak sizide bozmasın@MAGARSUS efe ne dicem kıbrıslı semih nerde biliyon mu. Kıbrısla ilgili sembolik parti kurayım diyorum sende vardır iletişimi![]()
BozarBoşver Kıbrıs’ı kpss seni yormuş belli kapatın partiyi bize gelin o ittifak sizide bozmasın
Oyun başkanı olarak zamanında az kaldı gel son günlerni siyah sancakta geçir başkanımBoşver Kıbrıs’ı kpss seni yormuş belli kapatın partiyi bize gelin o ittifak sizide bozmasın
İttifaktan çıkarsanız memnuniyetle gelirim Ahmet başkanOyun başkanı olarak zamanında az kaldı gel son günlerni siyah sancakta geçir başkanım
Yok ya Kıbrıs özel ilgi alanım 2 yıl yaşadım çok severim. Yakında "Ayşe Tatile Çıkacak"Boşver Kıbrıs’ı kpss seni yormuş belli kapatın partiyi bize gelin o ittifak sizide bozmasın
Buna kesinlikle katılıyorum hatta gelmiş geçmiş görevini en iyi yapan ekonomi bakanı @Ş İ M A L diyebilirim @mrym04 meryem başkanında hakkını yiyemem geçen dönem oda iyiydi@Ş İ M A L aferin bekleyen para transferi göremiyorum işini iyi yapan bir bakan bunuda takdir ediyorum meclisteki tek doğru bakan olabilir şuan
Orduda ne gibi bi aksama gördünüz sayın başkandarbeye kimseyi çağırmam kerem başkan uygun gördüğüm takdirde direk yaparım zaten o yüzden işleyiş için uyarılarımızı yapıyoruz meclis tarihi böyle bir meclis görmemiştir çünkü hele şuanki ordu![]()
Sıfır güven sadece makam sevdalıları toplanmış ikili oynayan o kadar hakarete maruz kalmasına rağmen herşeyi yutabilen Göktürkün onursal başkanına kim güvenir ki şu oyunda ordusuna güven olsunOrduda ne gibi bi aksama gördünüz sayın başkan![]()
Cok pasif kaliyorOrduda ne gibi bi aksama gördünüz sayın başkan![]()
Ordu'nun başında bizzat ben varım göktürkün onursal başkanı değilSıfır güven sadece makam sevdalıları toplanmış ikili oynayan o kadar hakarete maruz kalmasına rağmen herşeyi yutabilen Göktürkün onursal başkanına kim güvenir ki şu oyunda ordusuna güven olsunsizlik bir durum yok İsmail başkan
![]()
Sana sormadımCok pasif kaliyor![]()
Ne bu hareketler ismail gorus belirttim sananeSana sormadım
Önemsemiyorum görüşünü yaz durNe bu hareketler ismail gorus belirttim sanane
Başkanın aday gösterdi işteOrdu'nun başında bizzat ben varım göktürkün onursal başkanı değil
Biz seni onemsiyorduk zamanında ismailcim. Ta ki sen bizi onemsemeyi bırakana kadar.Önemsemiyorum görüşünü yaz dur