Hayır bizzat ben koydum adaylığımıBaşkanın aday gösterdi işte
Hayır bizzat ben koydum adaylığımıBaşkanın aday gösterdi işte
Sonra forumda bize bulaşmayın dersinBiz seni onemsiyorduk zamanında ismailcim. Ta ki sen bizi onemsemeyi bırakana kadar.
Yazdığımız yorumlara saygı gösterirsen neden olmasın İsmail kardeşSonra forumda bize bulaşmayın dersin
Durduk yere yorum yazmayın bana
YazmayınYazdığımız yorumlara saygı gösterirsen neden olmasın İsmail kardeş![]()
TamamYazmayın![]()
Darbe için niye yalvarmış ablan sorabildin miOrdu'nun başında bizzat ben varım göktürkün onursal başkanı değil
Bulaşsan ne yazar onu söyle biSonra forumda bize bulaşmayın dersin
Durduk yere yorum yazmayın bana
Boş yapma Süleyman hadi sizinle muhattap olan yokBulaşsan ne yazar onu söyle bi
Muhatap olucak seviyeye gelince olursunBoş yapma Süleyman hadi sizinle muhattap olan yok
Hahahaha okMuhatap olucak seviyeye gelince olursun hadi
Hayır bizzat ben koydum adaylığımı. Çünkü ben makam için bu oyundayım. Makamı seviyorum. Partidekilerde umurumda değil
Çok komik wjjsjsjsnÇok ayıp
Senelerdir parti yönetiyorum. Defalarca seçim kazandık vs . Bu dediklerini daha yapamadım bir türlü. Bu soruyu yargı ittifakına sormak lazım kdkdkkdŞimdi bişey soracağım diyelim ki ben sessiz sakin genelde etliye sütlüye karışmayan mağduru oynayan bir başkanım ve günün birinde bir parti kurdum oyunlar çevirdim , planlar yaptım , dümenler vs aylar geçti öyle ya da böyle bir şekilde başarılı oldum bunun sonucunda hemen bir kez başarılı oldum diye saçma sapan ahkam kesip kendimi çok mu büyük görmem gerekiyor ? Bu oyunun kuralı böyle mi ? Yani bir anda havalara girmem , üslubumu vs değiştirmem falan gerekiyor mu hemen ?Meraktan soruyorum (sözüm meclisten dışarı değil djsjsjskx)
@BİLGEMM GÖKTÜRKSS gel buraya bakayım ablamŞimdi bişey soracağım diyelim ki ben sessiz sakin genelde etliye sütlüye karışmayan mağduru oynayan bir başkanım ve günün birinde bir parti kurdum oyunlar çevirdim , planlar yaptım , dümenler vs aylar geçti öyle ya da böyle bir şekilde başarılı oldum bunun sonucunda hemen bir kez başarılı oldum diye saçma sapan ahkam kesip kendimi çok mu büyük görmem gerekiyor ? Bu oyunun kuralı böyle mi ? Yani bir anda havalara girmem , üslubumu vs değiştirmem falan gerekiyor mu hemen ?Meraktan soruyorum (sözüm meclisten dışarı değil djsjsjskx)
Hedonik Adaptasyon diye bir psikolojik kavram var bak hemen açıklıyorum ; başarıya süreklilikle ulaşan bir bireyin , artık yeni başarıları sıradan görmesi ona heyecan ya da tatmin vermemesi durumudur. Yani şöyle düşün yeni ve hayalindeki bir araba aldığında devamlı onunla ilgilenirsin , sürekli yıkarsın temiz olsun istersin vs. ama aylar geçtikçe buna alışırsın ve bu sadece ulaşım aracına dönüşür senin için . Konu araba değilSenelerdir parti yönetiyorum. Defalarca seçim kazandık vs . Bu dediklerini daha yapamadım bir türlü. Bu soruyu yargı ittifakına sormak lazım kdkdkkd
Ayda yılda bir seçim kazanıyorlar, görsen sanki atomu parçaladılar
eymen geçen sene tankın önüne yatıyordun şimdi darbeci olmaya çalışanlarla iş mi yapıyon abim senSizinle muhatap olmak için belli bir seviyeye gelmek gerekiyorsa siz halo o seviyeye ulaşamamışsınız demek ki vallahi en son ne zaman ciddiye alındınız hatırlayan kaldı mı aranızdaHer yoruma atlayan sonra da önemsenmiyoruz diye ağlayan sizsiniz
Ciddiye alınmadığınız yerde hala neden kendinizi önemli sanıyorsunuz merak konusu Bulaşmak istiyorsanız da açık konuşun Hodri meydan
Düşmanlığımi yaparım diye tehdit edenlerde elinden geleni ardına koymasın![]()
Biz size biseymi dedik eymen? Her yorumun senle alakali olan olmayan herşeye gulucuk emojisi atip boyle konusman uygunmu sence kim yapiyor bi dusun mumkunse kimse kimseyle muattab olmasin konusmasin.Sizinle muhatap olmak için belli bir seviyeye gelmek gerekiyorsa siz halo o seviyeye ulaşamamışsınız demek ki vallahi en son ne zaman ciddiye alındınız hatırlayan kaldı mı aranızdaHer yoruma atlayan sonra da önemsenmiyoruz diye ağlayan sizsiniz
Ciddiye alınmadığınız yerde hala neden kendinizi önemli sanıyorsunuz merak konusu Bulaşmak istiyorsanız da açık konuşun Hodri meydan
Düşmanlığımi yaparım diye tehdit edenlerde elinden geleni ardına koymasın![]()