Adalet Bakanı Görevde Mi ? (2 Kişi İçeride)

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Yasaklı Üye
Vatandaş
haset mi ha ha ha yani tekrar ediyorum gkb mi üstün msb mi iyi araştır zaten sizlerin nasıl biri oldunu geçmişten öte biliriz biz ablanız izin veriyormu yazmaya sizin.
Bi araştır gkb in daha üstün olduğuna dair kanıt getir wikiden tekrar konuşalım bu konuyu

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
İsmail darbe diye niye yalvardınız anlat bakayım sen boşver şimdi şöyle böyle ayak yapmayın

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Bi araştır gkb in daha üstün olduğuna dair kanıt getir wikiden tekrar konuşalım bu konuyu
kanıt benim bu koltukta ben oldukça msb den üsttüm bana kendi cümlelerini yaz zamanında göktürkte ajanlık yapmaya benzemez içerde ne var ne yok ablaya yazmaya hiç benzemez bu bilgiler .

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İsmail darbe diye niye yalvardınız anlat bakayım sen boşver şimdi şöyle böyle ayak yapmayın
O iş öyle olmadı ya önce Ekrem bey demediğini bırakmadığı Oğuzhana engeli kaldır konuşalım yazdı gereken cevabı aldı 😂😂😂😂
Sonra benimle de konuştu fikirlerini anlattı tahmin ettiğin gibi hakkında hiç iyi şeyler söylemedi biz neyse de sen önce yanındakileri ayıkla 😂😂😂😂

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Gunaydin sayin OB hasmet bağam bilirsinizki oyunda var olduğu sürece GÖKTÜRK her zaman darbe karsiti olmustur. Ve bizler yillardir girdigi son secimini büyyyyük entrikalarla ayy pardon basarilarla kazanan OB mizi seviyor ve kanimizin son damlasina kadar koruyoruz.. Bence siz aba altindan sopayi GKB nimiza gosterin ki MSB bakaninin yaninizda oldugunu bilsinler.

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Gunaydin sayin OB hasmet bağam bilirsinizki oyunda var olduğu sürece GÖKTÜRK her zaman darbe karsiti olmustur. Ve bizler yillardir girdigi son secimini büyyyyük entrikalarla ayy pardon basarilarla kazanan OB mizi seviyor ve kanimizin son damlasina kadar koruyoruz.. Bence siz aba altindan sopayi GKB nimiza gosterin ki MSB bakaninin yaninizda oldugunu bilsinler.
gkb zaten 3 komtan bizdeydi yapacak olsak elimizi kolumuz salayarak yapardık siz ne yaşıyorsunuz .

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
O iş öyle olmadı ya önce Ekrem bey demediğini bırakmadığı Oğuzhana engeli kaldır konuşalım yazdı gereken cevabı aldı 😂😂😂😂
Sonra benimle de konuştu fikirlerini anlattı tahmin ettiğin gibi hakkında hiç iyi şeyler söylemedi biz neyse de sen önce yanındakileri ayıkla 😂😂😂😂
Engellimiymiş ben ne zaman görsem engelli yok yazıyor @EKREM yanlışmıyım ahhshssh bu gelip yalvarmadı mı sana dkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkd

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Aynennnnnn o iş tamam ablammmm darbeyi hallettik ablam sjdjdjskskskskkskdldkddk