Bakanları karalama kampanyası bir oy da sen ver sjjsjsks
bunu söyleyen sen olması çok komik gkb nin yanına geldinmi hiç görev için fikir sordunmu toplantı talep ettinmi ?Tamam da gerektiği zaman bakan makama oturalı kaç gün olmuş bi tebrik için uğradın mı yanına
Tebrik için geldiniz mi sayın gkbbunu söyleyen sen olması çok komik gkb nin yanına geldinmi hiç görev için fikir sordunmu toplantı talep ettinmi ?
Kim kimin yanına gider unutulmuş herhalde koskoca GKB mi gider msb gelir bence iyi araştır üstelik ataması yapılan komtanlar görevinde değilken.Tebrik için geldiniz mi sayın gkbgelin makamımıza bi tebrik edin önce
Haset etmeden bi tebriğe gel de makam odamda olursam konuşuruzKim kimin yanına gider unutulmuş herhalde koskoca GKB mi gider msb gelir bence iyi araştır üstelik ataması yapılan komtanlar görevinde değilken.
haset mi ha ha ha yani tekrar ediyorum gkb mi üstün msb mi iyi araştır zaten sizlerin nasıl biri oldunu geçmişten öte biliriz biz ablanız izin veriyormu yazmaya sizin.Haset etmeden bi tebriğe gel de makam odamda olursam konuşuruz
Bi araştır gkb in daha üstün olduğuna dair kanıt getir wikiden tekrar konuşalım bu konuyuhaset mi ha ha ha yani tekrar ediyorum gkb mi üstün msb mi iyi araştır zaten sizlerin nasıl biri oldunu geçmişten öte biliriz biz ablanız izin veriyormu yazmaya sizin.
Darbe yok darbeye karşıyım sizin makamınızın da teminatıyımİsmail darbe diye niye yalvardınız anlat bakayım sen boşver şimdi şöyle böyle ayak yapmayın
Yok sen teminat olamazsın bana alabilen alsın dedik ortadan kayboldu herkes bi anda ama önümüzdeki ay söz ben sana teminat olacamDarbe yok darbeye karşıyım sizin makamınızın da teminatıyım![]()
Görelim bakalımYok sen teminat olamazsın bana alabilen alsın dedik ortadan kayboldu herkes bi anda ama önümüzdeki ay söz ben sana teminat olacam![]()
kanıt benim bu koltukta ben oldukça msb den üsttüm bana kendi cümlelerini yaz zamanında göktürkte ajanlık yapmaya benzemez içerde ne var ne yok ablaya yazmaya hiç benzemez bu bilgiler .Bi araştır gkb in daha üstün olduğuna dair kanıt getir wikiden tekrar konuşalım bu konuyu
O iş öyle olmadı ya önce Ekrem bey demediğini bırakmadığı Oğuzhana engeli kaldır konuşalım yazdı gereken cevabı aldıİsmail darbe diye niye yalvardınız anlat bakayım sen boşver şimdi şöyle böyle ayak yapmayın
Bu karşı taraf ne içiyor ne yiyor bilmiyorum ama azaltınkanıt benim bu koltukta ben oldukça msb den üsttüm bana kendi cümlelerini yaz zamanında göktürkte ajanlık yapmaya benzemez içerde ne var ne yok ablaya yazmaya hiç benzemez bu bilgiler .
Sen kendini üstün zannet dur bakalım sadece gülüyorum hahahahkanıt benim bu koltukta ben oldukça msb den üsttüm bana kendi cümlelerini yaz zamanında göktürkte ajanlık yapmaya benzemez içerde ne var ne yok ablaya yazmaya hiç benzemez bu bilgiler .
Gunaydin sayin OB hasmet bağam bilirsinizki oyunda var olduğu sürece GÖKTÜRK her zaman darbe karsiti olmustur. Ve bizler yillardir girdigi son secimini büyyyyük entrikalarla ayy pardon basarilarla kazanan OB mizi seviyor ve kanimizin son damlasina kadar koruyoruz.. Bence siz aba altindan sopayi GKB nimiza gosterin ki MSB bakaninin yaninizda oldugunu bilsinler.İsmail darbe diye niye yalvardınız anlat bakayım sen boşver şimdi şöyle böyle ayak yapmayın
Tavsiye edeyim b vitamini çok kulanın bence ihtiyicanız var gibi duruyor da sizin burdan bakınca .Bu karşı taraf ne içiyor ne yiyor bilmiyorum ama azaltın![]()
gkb zaten 3 komtan bizdeydi yapacak olsak elimizi kolumuz salayarak yapardık siz ne yaşıyorsunuz .Gunaydin sayin OB hasmet bağam bilirsinizki oyunda var olduğu sürece GÖKTÜRK her zaman darbe karsiti olmustur. Ve bizler yillardir girdigi son secimini büyyyyük entrikalarla ayy pardon basarilarla kazanan OB mizi seviyor ve kanimizin son damlasina kadar koruyoruz.. Bence siz aba altindan sopayi GKB nimiza gosterin ki MSB bakaninin yaninizda oldugunu bilsinler.
Engellimiymiş ben ne zaman görsem engelli yok yazıyor @EKREM yanlışmıyım ahhshssh bu gelip yalvarmadı mı sana dkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdO iş öyle olmadı ya önce Ekrem bey demediğini bırakmadığı Oğuzhana engeli kaldır konuşalım yazdı gereken cevabı aldı
Sonra benimle de konuştu fikirlerini anlattı tahmin ettiğin gibi hakkında hiç iyi şeyler söylemedi biz neyse de sen önce yanındakileri ayıkla![]()
Aynennnnnn o iş tamam ablammmm darbeyi hallettik ablam sjdjdjskskskskkskdldkddkGunaydin sayin OB hasmet bağam bilirsinizki oyunda var olduğu sürece GÖKTÜRK her zaman darbe karsiti olmustur. Ve bizler yillardir girdigi son secimini büyyyyük entrikalarla ayy pardon basarilarla kazanan OB mizi seviyor ve kanimizin son damlasina kadar koruyoruz.. Bence siz aba altindan sopayi GKB nimiza gosterin ki MSB bakaninin yaninizda oldugunu bilsinler.