FORUM SOHBET ALANI (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
senin kaale alacağın mesaj kendine binbir çeşit yolla hakaret ettirmeye çalıştırıp milleti banlattırmaya yönelik hareketler olur birde gülüyor bana küfür eder belki yazmış :D bu hangi seviye oluyor acaba. ne yazıkki bu seviyede bir role playe uygun değilsin biz eğleniyoruz sen izlemeye devam et :D
İsmailde sevimin yazdıklarını beğenmiş😂😂. Aynen burası çocuk parkı. Burada işiniz yok gidin birbirinize sövün siz bb dkkdkdkdm

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
1. si sen kimsin de senden müsade isteyeceğiz.
2.si kaale alacak bir mesaj görmediğimiz için seviyemiz dışı konuşmaları umursamıyoruz.

Ne yazık ki seviyenizle çocuk parkına çevirmeye çalıştığınız platformda kendi kendinize eğlenin
Dur bidaha gülecem skskkskskskksmkdlxjdjsjarıjdjdmhshshshhs

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
senin kaale alacağın mesaj kendine binbir çeşit yolla hakaret ettirmeye çalıştırıp milleti banlattırmaya yönelik hareketler olur birde gülüyor bana küfür eder belki yazmış :D bu hangi seviye oluyor acaba. ne yazıkki bu seviyede bir role playe uygun değilsin biz eğleniyoruz sen izlemeye devam et :D
Kendime küfür ettirecek değilim hak ettiğimi düşünüyorsan da o senin seviyesizliğindir. Dediğim gibi ciddiye alınması gereken birşey olmadığı sürece umursamıyorum eğlenme anlayışınız bu seviyeniz bu iyi günler 👋🏻

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Kendime küfür ettirecek değilim hak ettiğimi düşünüyorsan da o senin seviyesizliğindir. Dediğim gibi ciddiye alınması gereken birşey olmadığı sürece umursamıyorum eğlenme anlayışınız bu seviyeniz bu iyi günler 👋🏻
sevimin selamı var yazsın bana küfür eder belki uyandırmayalım (çok komik bir mesaj) askjdasjkjaskdjkaalskdjaksjldlkjasdlkjasdlkjaslkjd

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Bu durumda benimde sevime bunu yazmam lazım o zaman müsait bir zamanda gündeme gelirse yazayım 🤣
Onlarla bir yola çıkmıştım makam aldıktan sonra yarı yolda bıraktım devam ettim kusuruma bakmayın deyip erdemlik göstereceğine bir de utanmadan bunu mu diyorsun sana ne denilebilir ki hak ettiğini yaşarsın bi gün.

Her ittifakımda aynı emeği ve değeri verdim yanımızda gibi gözüken insanlar insan değilse problem hiçbir zaman biz olmadık demektir.