yengen görmesin seni şaplak manyağı yaparMagarsus Ex manita listesini oyuna eklemiş diye yorumladım![]()
yengen görmesin seni şaplak manyağı yaparMagarsus Ex manita listesini oyuna eklemiş diye yorumladım![]()
Tamam itiraf ediyorum benim emmioğlu nüfus müdürlüğünde çalişiyor ismi leyla ve gökçe olan herkese oyunun linkini sms attırdım hepsi bize gelcekAma her kim yapıyorsa çokta akıllı olduğunu söyleyemem biraz çaktırmadan yapın beybiler ya bi anda nüfusta kayıtlı Leyla ve Gökçe’lere haber salınmadı herhalde dkskdksx
Bence görünce seni şqplak manyağı yaparyengen görmesin seni şaplak manyağı yapar
bana birşey yapamaz kralı gelsinBence görünce seni şqplak manyağı yapar![]()
Ah be söylesene dksksksTamam itiraf ediyorum benim emmioğlu nüfus müdürlüğünde çalişiyor ismi leyla ve gökçe olan herkese oyunun linkini sms attırdım hepsi bize gelcekAlfabetik
![]()
Senin parti yoktu en son varsa gönlünde bir parti tüm pelin su ve Nazlılara da sizin partinin reklamını atalım. El birliğiyle erko egomanyasını bitircez böyle böyleAh be söylesene dksksks
MAGARSUS abi benim öz abimdir o ne derse doğrudur![]()
Yaa cansın Oyun Başkanım benim sağol çay var mı makamında içelim birazBiz kimsenin adamı olmayız derdik ta ki O A B İ yi görene kadar. Yolun yolumuzdur reis![]()
fazla şımarma sevmemMAGARSUSUN elini öperim saygıda kusur etmem abim benimmm sen ne derse o![]()
Var var şu and dkskskskSenin parti yoktu en son varsa gönlünde bir parti tüm pelin su ve Nazlılara da sizin partinin reklamını atalım. El birliğiyle erko egomanyasını bitircez böyle böyle![]()
Yav bu keşif çok tehlikeli brn bile şüpheye düşüyorum ben mi dedim diye benim ağzımdan yazıp durma kankimfazla şımarma sevmem
Birazdan nazlı ve pelinler gelirVar var şu and dksksksk
Bekliyoruuuum sal hemen sjswjsjBirazdan nazlı ve pelinler gelir![]()
1. si sen kimsin de senden müsade isteyeceğiz.@fettahozdemirr @Sevim AYDIN tamam gelin adi tamam karışmıcaZ. Saklamayın kendinizi bu kadar korkmayın ya. Seçim kazandınız hadi gelin kutlayın sevinin müsade ettik![]()
2.si kaale alacak bir mesaj görmediğimiz için seviyemiz dışı konuşmaları umursamıyoruz.
Ağlama oyna1. si sen kimsin de senden müsade isteyeceğiz.
2.si kaale alacak bir mesaj görmediğimiz için seviyemiz dışı konuşmaları umursamıyoruz.
Ne yazık ki seviyenizle çocuk parkına çevirmeye çalıştığınız platformda kendi kendinize eğlenin