FORUM SOHBET ALANI (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ama her kim yapıyorsa çokta akıllı olduğunu söyleyemem biraz çaktırmadan yapın beybiler ya bi anda nüfusta kayıtlı Leyla ve Gökçe’lere haber salınmadı herhalde dkskdksx
Tamam itiraf ediyorum benim emmioğlu nüfus müdürlüğünde çalişiyor ismi leyla ve gökçe olan herkese oyunun linkini sms attırdım hepsi bize gelcek 😂😂 Alfabetik 😂😂

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yav asdasad bende diyorum içki içmem kötü alışkanlığım yok bu mesajı hangi kafayla yazdım😂😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
@fettahozdemirr @Sevim AYDIN tamam gelin adi tamam karışmıcaZ. Saklamayın kendinizi bu kadar korkmayın ya. Seçim kazandınız hadi gelin kutlayın sevinin müsade ettik😂
1. si sen kimsin de senden müsade isteyeceğiz.
2.si kaale alacak bir mesaj görmediğimiz için seviyemiz dışı konuşmaları umursamıyoruz.

Ne yazık ki seviyenizle çocuk parkına çevirmeye çalıştığınız platformda kendi kendinize eğlenin

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
2.si kaale alacak bir mesaj görmediğimiz için seviyemiz dışı konuşmaları umursamıyoruz.

senin kaale alacağın mesaj kendine binbir çeşit yolla hakaret ettirmeye çalıştırıp milleti banlattırmaya yönelik hareketler olur birde gülüyor bana küfür eder belki yazmış :D bu hangi seviye oluyor acaba. ne yazıkki bu seviyede bir role playe uygun değilsin biz eğleniyoruz sen izlemeye devam et :D