Tebrikler başkan başarılar dilerim.
(DÜZELTME) Siyah Sancak Partisi Genel Merkezinde Mazbata Teslimi Yapılacaktır.Hayırlı olsun Görev Teslimini yapmak üzerine yarın adalet bakanlığına uğrayıp mazbatasını teslim edeceğim @AhmetCanYavuz
İPTAL EDİLMİŞTİR VE ADALET BAKANLIĞINDA YAPILMASI UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR(DÜZELTME) Siyah Sancak Partisi Genel Merkezinde Mazbata Teslimi Yapılacaktır.
@Siyah sancak.
@Yargı İttifakı
@AhmetCanYavuz
Aynı zamanda Adalet Bakanı @K E R E M 'ede hayırlı olsun mazbatası verilecektirİPTAL EDİLMİŞTİR VE ADALET BAKANLIĞINDA YAPILMASI UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR
Hayırlı olsun başarılar dilerim başkanım
Hayırlı olsun, yeni göreviniz de başarılar dilerim
Hayırlı olsun başkanım
Hayırlı olsun yeni görevinde başarilar dilerim
Hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Hayırlı Olsun Başkanım Başarılar Dilerim allah utandırmasın![]()
Ne mazbatası hocam görev süremi yarıladımAynı zamanda Adalet Bakanı @K E R E M 'ede hayırlı olsun mazbatası verilecektir
Yok bana demez o gayet seviyeli bir iletişimimşz varSen misin bunu diyenbilmem kaç yüz parti birleştiniz falan demeyecekmisin? .
Dur o zaman ben sorayım kaç parti ile bu seçim zaferiniz![]()
Adalet Bakanlığına Uğramışken Verelim BaşkanımNe mazbatası hocam görev süremi yarıladım
Son kararın nerde partide mi bakanlıkta mıİPTAL EDİLMİŞTİR VE ADALET BAKANLIĞINDA YAPILMASI UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR
BakanlıkSon kararın nerde partide mi bakanlıkta mı![]()
Kırşehir ili Millet bahçesinde, halkın içinde daha uygun olmaz mı?Son kararın nerde partide mi bakanlıkta mı![]()