oyun dili konusunda evet ama onun dışında kendisi benim kardeşimdir aklına gelmeyen şeyleri yaparız biz abisi sen kafana takma bir gün sanada burada el öptürürüzVay be md talimatla onay vericek hee kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
oyun dili konusunda evet ama onun dışında kendisi benim kardeşimdir aklına gelmeyen şeyleri yaparız biz abisi sen kafana takma bir gün sanada burada el öptürürüzVay be md talimatla onay vericek hee kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
darbeyi yapamayınca karşı oluyorlar ablanın ssleri var bendeBirincisi darbeye karşıyım darbe söylemi yapmadım genel kurmayla tek kelime konuşmadım kaile almadım
İkincisi Ordu dediğin süresini doldurmuş gkb den oluşmaz bizzat benim atadığım komutanlardan ve benden oluşur
Üçüncüsü konu kapanmıştır son iş gününde başarılar giderken koltuğu iyice temizle de öyle git hadi bb
ona senin ne tecrüben nede çapın yetmez kral sen benim yanımda asgari ücretteki 02 tl olursun önemsiz ve boşoyun dili konusunda evet ama onun dışında kendisi benim kardeşimdir aklına gelmeyen şeyleri yaparız biz abisi sen kafana takma bir gün sanada burada el öptürürüz
ona senin ne tecrüben nede çapın yetmez kral sen benim yanımda asgari ücretteki 02 tl olursun önemsiz ve boş
MSB olan ablam değil benim ve ben darbeye karşıyım konu kapanmıştırdarbeyi yapamayınca karşı oluyorlar ablanın ssleri var bendeo iş tamam ablammmmm
süresi dolmadı ordunun dikkat et atama yapamıyorsun bu ay orduya wiki oku az
![]()
ablandan izinsiz oyuna bile giriş yapamıyon sus hayatın emir almakla geçmiş mgpde ekremden emir alıyordun şimdi bilgemden sıra sıra dolaşıyonMSB olan ablam değil benim ve ben darbeye karşıyım konu kapanmıştır
Ayıp tıtıtıtıtıt bir bakmışsın o 02 tle senin çapını geçmişona senin ne tecrüben nede çapın yetmez kral sen benim yanımda asgari ücretteki 02 tl olursun önemsiz ve boş
hayırlı olsun şimdi abine kent blue ve 2 kırmızı kap gel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yeni komedyenimizi bulduk
Kdkdkskkdmdmmdmdmdona senin ne tecrüben nede çapın yetmez kral sen benim yanımda asgari ücretteki 02 tl olursun önemsiz ve boş
sıraya girmen lazım önce çok fazla şamar yiyecek olan eleman var seni sıraya aldım kaybol abimhayırlı olsun şimdi abine kent blue ve 2 kırmızı kap gel
ablandan izinsiz oyuna bile giriş yapamıyon sus hayatın emir almakla geçmiş mgpde ekremden emir alıyordun şimdi bilgemden sıra sıra dolaşıyon![]()
Öğrenecekler abisi öğrenecekler .ablandan izinsiz oyuna bile giriş yapamıyon sus hayatın emir almakla geçmiş mgpde ekremden emir alıyordun şimdi bilgemden sıra sıra dolaşıyon![]()
Sen daha komiksin yazdıklarınla + ablanla kısır yapma vaktin geldi hadi gitKomiksin ben emir almam sen diyosan kesin yanlıştır zaten
Bana Özenme şamarlarım bak. Koş çay kap gel efe abinle bana. Saygısızlığa hiç tahammülüm yok artık direk şamar ona görehayırlı olsun şimdi abine kent blue ve 2 kırmızı kap gel
daha önce 9435 kez aday olup şamarlanmışsın zaten son çare katakulli ile ob olmuşsun hlkflkg ama bu da bir başarı tabisıraya girmen lazım önce çok fazla şamar yiyecek olan eleman var seni sıraya aldım kaybol abim![]()
asdlkaskldklasfksldgkjsldgkljsd kahkaha tufanıdaha önce 9435 kez aday olup şamarlanmışsın zaten son çare katakulli ile ob olmuşsun hlkflkg ama bu da bir başarı tabi
Naber knkasdlkaskldklasfksldgkjsldgkljsd kahkaha tufanıhiç biri bu seferki kadar zevk vermedi biliyormusun beleş ob halk arasında ne denir sen iyi bilirsin
![]()
git orduyu topla gel ay başı işim varNaber knk
msb hariç topla gel ona gerek yok vasfıda yok rolüde yokgit orduyu topla gel ay başı işim var