Yeni Ekonomi Bakanı Ataması (2 Kişi İçeride)

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Birincisi darbeye karşıyım darbe söylemi yapmadım genel kurmayla tek kelime konuşmadım kaile almadım :)
İkincisi Ordu dediğin süresini doldurmuş gkb den oluşmaz bizzat benim atadığım komutanlardan ve benden oluşur
Üçüncüsü konu kapanmıştır son iş gününde başarılar giderken koltuğu iyice temizle de öyle git hadi bb
darbeyi yapamayınca karşı oluyorlar ablanın ssleri var bende :D o iş tamam ablammmmm :D süresi dolmadı ordunun dikkat et atama yapamıyorsun bu ay orduya wiki oku az :D

H

HayataFransızAdam

Ziyaretçi
oyun dili konusunda evet ama onun dışında kendisi benim kardeşimdir aklına gelmeyen şeyleri yaparız biz abisi sen kafana takma bir gün sanada burada el öptürürüz
ona senin ne tecrüben nede çapın yetmez kral sen benim yanımda asgari ücretteki 02 tl olursun önemsiz ve boş

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
ablandan izinsiz oyuna bile giriş yapamıyon sus hayatın emir almakla geçmiş mgpde ekremden emir alıyordun şimdi bilgemden sıra sıra dolaşıyon :D
Öğrenecekler abisi öğrenecekler .
Ama şimdi sevimden emir alıyormuş. Sevim bunlara emirvaki konusyormus bunlarda hemen tamam sahip diyorlarmış skskksksksk