PARTİ GİRİŞ-ÇIKIŞ YASAKLARI KALDIRILMIŞTIR. (1 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Bir de her ay 13 ila 15 gün seçim süreci olduğunu düşünürsek kesinlikle çok olumsuz etkiliyordu. Ayın yarısında üye akışı duruyordu. Kısa vadeli çıkarlar yerine uzun vadeli kazançlara odaklanılmalı
Bu ay örnek verecek olursak.
Ob seçimi. 5 gün
Gkb: 2 gün
Mv: 3 gün
Hakim: 2 gün
Belediye: 2 gün

Toplamda 14 gün giriş yasağı oluyor. Ayın yarısı eder. Bu gerçekten sıkıntı neden daha önce düşünüp öneri vermediysek

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bu ay örnek verecek olursak.
Ob seçimi. 5 gün
Gkb: 2 gün
Mv: 3 gün
Hakim: 2 gün
Belediye: 2 gün

Toplamda 14 gün giriş yasağı oluyor. Ayın yarısı eder. Bu gerçekten sıkıntı neden daha önce düşünüp öneri vermediysek
Ben verdim de reddedildi seçim güvenliği sebebiyle 😂 Ama tabi o dönem başka partiye oy verme yasağı vardı işlevsel bir kuraldı.

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
zaten bu giriş çıkışlar geçenlerde kaldırılmamışmıydı ya öyle hatırlıyorum ben

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ben verdim de reddedildi seçim güvenliği sebebiyle 😂 Ama tabi o dönem başka partiye oy verme yasağı vardı işlevsel bir kuraldı.
Bu da kuralın neden kaldırıldığının kanıtı.
Seçim güvenliğinin nedeni başkalarına oy vermesinin engellenmesi.
Bu durum yoksa o halde kuralada gerek yok.

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
👏👏👏👏👏 Guzel oldu tesekkurler sayın yöneticim. Eski kural zaten eski oyuncular icin uyum saglamakta gucluk cekilen bir durumdu.(Bana göre tabi) Ancak buyuk ihtimalle zamanlama yuzunden boyle bir algiya neden olduğunuzu düsünüyorum.Birde son dönemlerde oyun disinda herseye bir bahane bulunan ve forumda artik bir cok seyin amaci disinda kullanilmasi bununda yapay bir kaosa donmesi yüzünden bu sekilde düsünülmesi gayet normaldir bence. O zaman şu anlasiliyor bizleri Resmi ittifaklastirmaya alistirmaya calisirken dengelerin bozulmasi kacinilmaz oldu.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
👏👏👏👏👏 Guzel oldu tesekkurler sayın yöneticim. Eski kural zaten eski oyuncular icin uyum saglamakta gucluk cekilen bir durumdu.(Bana göre tabi) Ancak buyuk ihtimalle zamanlama yuzunden boyle bir algiya neden olduğunuzu düsünüyorum.Birde son dönemlerde oyun disinda herseye bir bahane bulunan ve forumda artik bir cok seyin amaci disinda kullanilmasi bununda yapay bir kaosa donmesi yüzünden bu sekilde düsünülmesi gayet normaldir bence. O zaman şu anlasiliyor bizleri Resmi ittifaklastirmaya alistirmaya calisirken dengelerin bozulmasi kacinilmaz oldu.
Tabi evet . Haklı olduğunuzu düşünüyorum

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Hele şükür karşıdan destekleyen oldu tebrik ederim objektif görüşünüz için başkanım