Belli zaten ama abi burası tebrik yeri kavga yeri değil yaGelsinlerde göreyim onları ablalarını çok seviyorlar belli ki
Belli zaten ama abi burası tebrik yeri kavga yeri değil yaGelsinlerde göreyim onları ablalarını çok seviyorlar belli ki
Oo ayazim noldu sana yav böyle deildin senEvet ban yemek istiyorsan yaz
Tamam gardaşım bilerek yazdım çok mesaj olsun öne çıksın diye yazma dersen yazmam tekrar başarılar herşey gönlünüzce olsunBelli zaten ama abi burası tebrik yeri kavga yeri değil ya
Heeee desene ya abim yaz abi yaz kime sallıyorsanda salla gitsin canın sağolsunTamam gardaşım bilerek yazdım çok mesaj olsun öne çıksın diye yazma dersen yazmam tekrar başarılar herşey gönlünüzce olsun
Alptim bey oldum o yüzden ona göre davranıyorumOo ayazim noldu sana yav böyle deildin senbu işte bi terslik var ama neyse
Atay abi büyüksünTamam gardaşım bilerek yazdım çok mesaj olsun öne çıksın diye yazma dersen yazmam tekrar başarılar herşey gönlünüzce olsun
Toy olcan dahaAlptim bey oldum o yüzden ona göre davranıyorum
Hemde ne büyükAtay abi büyüksün![]()
Söz yokToy olcan daha![]()
Yiğitcik sen önce kendi halini düzelt de sonra kimi kendi haline bırakacağına karar ver.senin kendi haline bırakılman için bile önce bir ciddiye alınman gerekDemi kendi haline bırakmak lazim
Beso yeter daYiğitcik sen önce kendi halini düzelt de sonra kimi kendi haline bırakacağına karar ver.senin kendi haline bırakılman için bile önce bir ciddiye alınman gerek![]()
SağolHayirli olsun ayazbey
Besom özlendin belirtmek istedimYiğitcik sen önce kendi halini düzelt de sonra kimi kendi haline bırakacağına karar ver.senin kendi haline bırakılman için bile önce bir ciddiye alınman gerek![]()
Bosverr konuşsunBeso yeter da
Normal konuşmak varken bilmem niye kavga ediyorsunuzBosverr konuşsun![]()
Sağol abimTebrik ederim kardeşim. Başarılar![]()
Eyvallah abim eksik olma senin gibi adamların hala hatırlaması yetiyor zaten gerisinin çokda önemi yokBesom özlendin belirtmek istedim![]()
Ya ne olacak başka yicem tabi. Hürriyeti altın ok la da birleştirelim miİnanmayın buna dolandırcıdırhak yer