Onu aplana sor her fırsatta arkasını toplayan bana nasıl ihanet ettiGel bakayım buraya geçen herşeyi açıkladım inanmadın noldu da şimdi kararın değişti![]()
Onu aplana sor her fırsatta arkasını toplayan bana nasıl ihanet ettiGel bakayım buraya geçen herşeyi açıkladım inanmadın noldu da şimdi kararın değişti![]()
Uyardım mı uyardım ben seni ama sen ablam beni satmaz brn ablamı tanırım dedin mi ?Onu aplana sor her fırsatta arkasını toplayan bana nasıl ihanet etti
Okadar da düşmedik beGöktürkteki tum arkadaslar Hürriyet partisine davetlidir![]()
Kanka buzlukta kıyma var 1 saate çıkaracam haber ver bosver senGöktürkteki tum arkadaslar Hürriyet partisine davetlidir![]()
Herkesi satan bilgem belki bu sefer akıllanmiştır dedim huylu huyundan vazgeçmemiş.Uyardım mı uyardım ben seni ama sen ablam beni satmaz brn ablamı tanırım dedin mi ?
Nasıl üzüldüm anlatamamÜmit @Gürkan Aydın buna üzüldü
Çıkıyorsak kimseyi ilgilendirmez iyi oyunlar dilerizHocam nirvanaya cikiyonuz![]()
2 tane daha kankan var onlara de be kankaKanka buzlukta kıyma var 1 saate çıkaracam haber ver bosver sen
Unutturma
Basarilar.Çıkıyorsak kimseyi ilgilendirmez iyi oyunlar dileriz
Yani sana diyemeceğine göre2 tane daha kankan var onlara de be kanka![]()
Bak demis demekki beni seviyo shshhsYani sana diyemeceğine göre
O paşayı çok seviyorBak demis demekki beni seviyo shshhs
Seni değilBak demis demekki beni seviyo shshhs
Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan ?2 tane daha kankan var onlara de be kanka![]()
O seni cok seviyor selami var sana cemde beni seviyor dediO paşayı çok seviyor
Hatta ikisinede selam söyleO seni cok seviyor selami var sana cemde beni seviyor dedi
Naptı sana ittifaklıktan mı çıktıOnu aplana sor her fırsatta arkasını toplayan bana nasıl ihanet etti