Selam Göktürk'e ne oldu.
Hep senin yüzünden uğraşıyorsun milletleDün seçimlerde 1. Katsayıda birinci parti değişmiyor muydu Göktürk için.
Aplam kaos çıkarmış geneHep senin yüzünden uğraşıyorsun milletleaplan dayanmadı
Sever aplam ama dayanamadıAplam kaos çıkarmış gene
Aplam kaos çıkarmış gene
Bir birleşme yada ittifak görüyorum sizdeSever aplam ama dayanamadı![]()
Bu senin sorunun değil aslanım senin sorunun olduğunda ara ya girersinBir birleşme yada ittifak görüyorum sizde
Sanane koçummm.Bir birleşme yada ittifak görüyorum sizde
Bilgem mi kaldıBundan sonra bilgem göktürk benim tammmı @Kadir Aydın
Selam bilqem apla naperBundan sonra bilgem göktürk benim tammmı @Kadir Aydın
@Sevim AYDINBazıları sırf insanları banlattirmak için küfür yemeyi huy edinmiş.
Tam üstüne bastın
Bazıları sırf insanları banlattirmak için küfür yemeyi huy edinmiş.
Dalga mı geçiyorsunuz ikinizde ederiniz kadarsınız. Bir kadın olarak gelip bana küfür edin mi dedim de bunu yazıyorsunuz insanlıktan nasibini almamış varlıklarsınız. Birde bunun alayını geçiyorsunuz kendinizce . Sizin adınıza utanıyorum.
Demişsin işte gözümüzle okuduk yazık sana utanıyorumDalga mı geçiyorsunuz ikinizde ederiniz kadarsınız. Bir kadın olarak gelip bana küfür edin mi dedim de bunu yazıyorsunuz insanlıktan nasibini almamış varlıklarsınız. Birde bunun alayını geçiyorsunuz kendinizce . Sizin adınıza utanıyorum.
Utanması gereken biri varsa oda sensin millete durmadan iftira atarak ne elde ediyorsun. Birde utanmadan buraya yazıyorsunDalga mı geçiyorsunuz ikinizde ederiniz kadarsınız. Bir kadın olarak gelip bana küfür edin mi dedim de bunu yazıyorsunuz insanlıktan nasibini almamış varlıklarsınız. Birde bunun alayını geçiyorsunuz kendinizce . Sizin adınıza utanıyorum.
bilgeme attıda noldu oturup beraber sohbet ettiler tencere kapak misali bunlarUtanması gereken biri varsa oda sensin millete durmadan iftira atarak ne elde ediyorsun. Birde utanmadan buraya yazıyorsun