Burda. Tek yumrukla boğayı ters çeviririmDana deviren burda mı
Burda. Tek yumrukla boğayı ters çeviririmDana deviren burda mı
0.5 lt suyu bile çeviremezsinBurda. Tek yumrukla boğayı ters çeviririm
Zooor çıtkırıldımsın bence birazcıkBurda. Tek yumrukla boğayı ters çeviririm
Peki 80 tane üye çekebilir misin sen 3 saatte0.5 lt suyu bile çeviremezsin
Evet çok narin bir insanım benZooor çıtkırıldımsın bence birazcık
Yok 2 günde 100 üye çekiyorumPeki 80 tane üye çekebilir misin sen 3 saatte
Ben günde 80 çekiyordum 3 saat arayla!Yok 2 günde 100 üye çekiyorum
Fakat birisini 55 üye çektiğini iddiaa ederse
3 saatte 80 üye çeker garipserim o kişiyi net
Matematik dehası olsaydı burda yorumlardı ama malesef banlı hesapBen günde 80 çekiyordum 3 saat arayla!
KdkdkdkdkkdkdldldlldldldldldlMatematik dehası olsaydı burda yorumlardı ama malesef banlı hesap
Üzdü
Dur bende edemgidiyimde şikayet edeyim bari ban yiyince oradan giremesin zeki izlemeye
Sizi arayanlara kendisini Genelkurmay diye tanıtanlara sizden oy isteyip darbe yapacağını söyleyenlere itibar etmeyiniz
Bu Fettah darbe darbe diye tutturdu. Kendini deli gibi bişe yaptı. Hayır Fettahın kısaltması da sıkıntı. Başımızı belaya sokacakSizi arayanlara kendisini Genelkurmay diye tanıtanlara sizden oy isteyip darbe yapacağını söyleyenlere itibar etmeyiniz
Sus evladım oyun oyna ben bilgem değilim küdredip ban alayım sen git abilerin gelsinBu Fettah darbe darbe diye tutturdu. Kendini deli gibi bişe yaptı. Hayır Fettahın kısaltması da sıkıntı. Başımızı belaya sokacak
Watsaptan engeli kaldırsana paşamSizi arayanlara kendisini Genelkurmay diye tanıtanlara sizden oy isteyip darbe yapacağını söyleyenlere itibar etmeyiniz
Kaldırayım oğluş gelWatsaptan engeli kaldırsana paşam
Sorun falan yok uydurma girmişsin görüyorum ilgi çekmeye çalışma@BaşkanOnline selam oyunda giriş sorunu var oyuna giremiyorum