Genel kurmay başkanlığı adaylığım 🇹🇷 (1 Kişi İçeride)

KUTALMIŞ BEY

57.DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Huuuu demine huuu

Ekli dosyalar

• ScreenRecording_02-17-2025 12-49-03_1.mov
    20.2 MB · Görüntüleme: 0

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ey Türk Milleti!
Vakit geldi!
Susanlar konuşacak, korkanlar cesareti hatırlayacak!

Bu toprakların hamurunda kut var, töre var, şeref var!
Ve şimdi o töreyi ayağa kaldıracak bir isim sahneye çıkıyor:

Genelkurmay Başkanı Adayı: KUTALMIŞ BEY!

O, emirle değil, imanla yürür.
O, rütbe peşinde değil, milletin hizmetindedir.

Her adımı orda nizam, hudutta siper, içte adalet demektir!
Her sözü, Türk ordusunun vakarını, Türk milletinin asaletini temsil eder!

Kutalmış Bey geliyor!
Karanlığa mızrak, ihanete sur, korkuya diz çöktüren iradedir bu!

Türk ordusu yeniden silkeleniyor…
Vatan nöbeti ehline emanet ediliyor…
Kutalmış Bey, milletin çağrısına cevap veriyor!

🇹🇷 Disiplin, cesaret, sadakat!
🇹🇷 Birlik, töre, zafer!

Genelkurmay Kutalmış beye emanet!

Hayırlı olsun Beyim. Yolun Sonu Zaferle Taçlandıralacaktır İnşallah.

feyyazkayaa

ALTIN OK
Vatandaş
Kutalmış’ın Adaylığını Destekliyorum

Gerek oyunda gerekse konuşmaları üzerinde, uzun süredir fikirlerine ve duruşuna değer verdiğim Kutalmış’ın, Genelkurmay Başkanı adaylığı sürecine dahil olduğunu öğrenmekten büyük bir memnuniyet duydum.

Kutalmış; bilgi birikimi, olaylara yapıcı ve dengeli yaklaşımı, adalet duygusu ve mesleki ilkelerine olan bağlılığıyla bu forumda her zaman öne çıkan bir isim olmuştur. Böylesine önemli bir göreve aday olması, yalnızca şahsı adına değil, temsil ettiği duruş ve vizyon adına da son derece kıymetlidir.

Kurumumuzun geleceği için liyakatli, vizyon sahibi ve sahada da masada da tecrübesiyle öne çıkan kişilere ihtiyacımız var. Kutalmış da bu profile fazlasıyla uyan bir isim.

Bu yolda kendisine başarılar diliyor, sonuna kadar desteklediğimi belirtmek istiyorum.

Saygılarımla,
Uzman Klinik Psikolog Feyyaz Kaya
Nevşehir Belediye Başkanı

Penguen Avni

Avni'nin mükemmel değişimi
Vatandaş
Kutalmış’ın Adaylığını Destekliyorum

Gerek oyunda gerekse konuşmaları üzerinde, uzun süredir fikirlerine ve duruşuna değer verdiğim Kutalmış’ın, Genelkurmay Başkanı adaylığı sürecine dahil olduğunu öğrenmekten büyük bir memnuniyet duydum.

Kutalmış; bilgi birikimi, olaylara yapıcı ve dengeli yaklaşımı, adalet duygusu ve mesleki ilkelerine olan bağlılığıyla bu forumda her zaman öne çıkan bir isim olmuştur. Böylesine önemli bir göreve aday olması, yalnızca şahsı adına değil, temsil ettiği duruş ve vizyon adına da son derece kıymetlidir.

Kurumumuzun geleceği için liyakatli, vizyon sahibi ve sahada da masada da tecrübesiyle öne çıkan kişilere ihtiyacımız var. Kutalmış da bu profile fazlasıyla uyan bir isim.

Bu yolda kendisine başarılar diliyor, sonuna kadar desteklediğimi belirtmek istiyorum.

Saygılarımla,
Uzman Klinik Psikolog Feyyaz Kaya
Nevşehir Belediye Başkanı
Amin ecmain