Zor ikna edersin haberin ola ben bile zor ikna ettimŞu düşmanlığını bana da bitirsen @Kadir A. cevap versen mi
Zor ikna edersin haberin ola ben bile zor ikna ettimŞu düşmanlığını bana da bitirsen @Kadir A. cevap versen mi
Haklı bir yorumNeyi gördün başkanım valla ben şuan kimler kimlerle beraber anlayamiyorum![]()
Limt at artkHaklı bir yorum![]()
Kaana attım dolduLimt at artk
Düşün O kadar karışık işte gerekler ve doğrularNeyi gördün başkanım valla ben şuan kimler kimlerle beraber anlayamiyorum![]()
Yarın atacağına söz verirsen bugün daha yazmam sanaKaana attım doldu
Sabaha kadar yaz istersen bananeYarın atacağına söz verirsen bugün daha yazmam sana
Burda aile değerlerine söven ihanet eden konuşmadan kaçan arkadan konuşan affediliyor burda kendi partisinden kendine sövülsüdüğü zaman sorun olmuyorZor ikna edersin haberin ola ben bile zor ikna ettim
Yok vericen o limiti param bittiSabaha kadar yaz istersen banane![]()
Reis kim affedildi isim verBurda aile değerlerine söven ihanet eden konuşmadan kaçan arkadan konuşan affediliyor burda kendi partisinden kendine sövülsüdüğü zaman sorun olmuyor
İşime gerek yok örnek vereyim yükselen partisinde Sevim Aydın diye birisi kendi partisinden kendisine küfür edildi ama neden orda bişey yokmuş gibi davrandı bi bana gelince namus olduReis kim affedildi isim ver
O kendi parti içiinde senin yaptığın kendi parti içinde karışamazsın başkaların partisine demekki Kadir abi öyle uygun gördü öyle de yaptıİşime gerek yok örnek vereyim yükselen partisinde Sevim Aydın diye birisi kendi partisinden kendisine küfür edildi ama neden orda bişey yokmuş gibi davrandı bi bana gelince namus oldusonrak bir bayana küfür edilmez
Ne alak be namus namustur haniO kendi parti içiinde senin yaptığın kendi parti içinde karışamazsın başkaların partisine demekki Kadir abi öyle uygun gördü öyle de yaptı
O kendi parti içiinde senin yaptığın kendi parti içinde karışamazsın başkaların partisine demekki Kadir abi öyle uygun gördü öyle de yaptı
Burada yasak diye birşey diyemiyorumNe alak be namus namustur hani![]()
İki laflıyoruz yaNeyse ayaz ikili polemiğe girmicem
Nasıl? Kendi partisinde sövene namus geçmiyor mu şimdiO kendi parti içiinde senin yaptığın kendi parti içinde karışamazsın başkaların partisine demekki Kadir abi öyle uygun gördü öyle de yaptı
Reis öyle değil şimdi bak adam kendi parti içinde aövüşmüş parti yönetim birşey yapmamışNasıl? Kendi partisinde sövene namus geçmiyor mu şimdio zaman bizde söveceğimiz insanlarla aynı partiye girelim senin demene göre kendimize veya karşımızdakine sövelim sonra diyelim ki "kendi parti içimize, namusumuza karışamazsınız."
![]()
Tamam beyim sustum