DEFNE PARTİSİ: İlke ve Duruş Bildirgesi (5 Kişi İçeride)

ADANALI0102

DEFNE PARTİSİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ
Vatandaş
🌿 DEFNE PARTİSİ: İlke ve Duruş Bildirgesi
Simgemiz: Defne Yaprağı – Barışın, bilgelik ve dirençin simgesi
🌱 1. Demokrasi ve Katılımcılık

Halkın karar süreçlerine doğrudan katılımını savunuruz.
Yerel yönetimleri güçlendirir, şeffaflık ve hesap verebilirliği esas alırız.
🌍 2. Ekolojik Denge ve Doğa Hakları
Ekosistemin bir parçası olduğumuzun bilinciyle hareket ederiz.
Doğal yaşamı koruyan, sürdürülebilir ve çevre dostu politikaları savunuruz.
⚖️ 3. Sosyal Adalet ve Eşitlik
Cinsiyet, kimlik, inanç ya da etnik köken ayrımı gözetmeden herkesin eşit haklara sahip olduğu bir toplum için çalışırız.
Yoksulluğa, ayrımcılığa ve fırsat eşitsizliklerine karşıyız.
📚 4. Bilim, Eğitim ve Kültür
Bilimsel düşünceyi rehber edinir, eğitimde laikliği ve özgür düşünceyi savunuruz.
Sanatın ve kültürel çeşitliliğin toplumları zenginleştirdiğine inanırız.
🕊️ 5. Barışçıl Dış Politika ve İnsan Hakları
Komşularla barış içinde yaşamı ve uluslararası insan haklarını savunuruz.
Mültecilerin ve sığınmacıların insanca yaşama haklarını tanırız.
💪 6. Dirençli Toplum ve Dayanışma
Toplumun her bireyinin krizlere karşı dayanıklı olmasını sağlayacak sosyal politikaları destekleriz.
Afetlere hazırlıklı, örgütlü ve bilinçli bir toplum yapısını önceleriz.
📢 7. Gençlik ve Gelecek
Gençlerin karar alma süreçlerine aktif katılımını teşvik ederiz.
Teknoloji, girişimcilik ve yaratıcı düşünceyi destekleyen politikaları benimseriz.

ADANALI0102

1000074827.png

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
hayırlı olsun çok güzel vaatler ama partinizde hırvatistanın kalecisi oliver zelenikayla bu partinin ayakta durması çok zor yeni parti çalışmalarını hızlandırmanızı tavsiye ediyorum hasan kardeşim bu gittiği yeri her zaman batırır :D

HFA

Yeni Üye
Vatandaş
hayırlı olsun çok güzel vaatler ama partinizde hırvatistanın kalecisi oliver zelenikayla bu partinin ayakta durması çok zor yeni parti çalışmalarını hızlandırmanızı tavsiye ediyorum hasan kardeşim bu gittiği yeri her zaman batırır :D

Kral sen birseye salça olmadan rahat edemiyon mu.Adam birsey atmış başarı dile veya dileme bak geç bu kadar basit

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Kral sen birseye salça olmadan rahat edemiyon mu.Adam birsey atmış başarı dile veya dileme bak geç bu kadar basit
adama zaten başarılar dilemişim ne anlatıyon sen partisinde bilgem gibi birisi varsa insanları uyarmak vazifemiz sen niye salça oluyorsun ?

ADANALI0102

Vatandaş

Biz kiminle yol yürüyecegimize kendimiz karar verebiliriz @MAGARSUS siz böyle şeylere kafanızı yormayın yolunuza bakın

HFA

Yeni Üye
Vatandaş
adama zaten başarılar dilemişim ne anlatıyon sen partisinde bilgem gibi birisi varsa insanları uyarmak vazifemiz sen niye salça oluyorsun ?
Varsa var sanane kral sanamı sorucaz kimi alıp almayacağımızı bi rahat bırakta insanlar oyununu oynasın zevkle sataşma olmadan birsey paylaşsın daha Kadir yeni yazı yazmadımı çokta güzel yazdı.Bil sal artık insanları heryerde senin saçma yorumların var

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Varsa var sanane kral sanamı sorucaz kimi alıp almayacağımızı bi rahat bırakta insanlar oyununu oynasın zevkle sataşma olmadan birsey paylaşsın daha Kadir yeni yazı yazmadımı çokta güzel yazdı.Bil sal artık insanları heryerde senin saçma yorumların var
yok ben bilgem bahar zelenika kara fatma her neyse onun olduğu işi salmıyorum keyfim ve kahyası böyle istiyor kadir yazdıysa yazdı bizde sizinki gibi piyonluk yok istediğime istediğimi yazarım kralı engel olamaz. git şimdi kadire ağla . birdaha adın geçerse yaz

HFA

Yeni Üye
Vatandaş
yok ben bilgem bahar zelenika kara fatma her neyse onun olduğu işi salmıyorum keyfim ve kahyası böyle istiyor kadir yazdıysa yazdı bizde sizinki gibi piyonluk yok istediğime istediğimi yazarım kralı engel olamaz. git şimdi kadire ağla . birdaha adın geçerse yaz
O ada senin ne çapın nede tecrüben yazmaya yetmez zaten HFA ismi sana ağır gelir kral işgüzarlık yapmaz arkadan vurmaz hainlik yapmaz dostlarını satmaz alavere dalavere çevirmez nettir piyon olmaz oyun kurar oyun bozar ama sende zamanla öğrenirsin

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
O ada senin ne çapın nede tecrüben yazmaya yetmez zaten HFA ismi sana ağır gelir kral işgüzarlık yapmaz arkadan vurmaz hainlik yapmaz dostlarını satmaz alavere dalavere çevirmez nettir piyon olmaz oyun kurar oyun bozar ama sende zamanla öğrenirsin
yav ne anlatıyon kilon kadar konuş ağır gelirim sana yallah kaybol

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
göster bakalım erkekkkkkk bekliyorum
O değil de Efe ben şeyi anlamadım, bu defne partisi hfa ya bilgemle alakalı küfür vb. muhabbetlerden sonra açılıp birleşmiş bir parti değil miydi. Sen şimdi zelensky falan yazınca whsjks onu farkettim bi aydınlat hele beni, ben mi yanlış hatırlıyorum konuyu 😅😅

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
🌿 DEFNE PARTİSİ: İlke ve Duruş Bildirgesi
Simgemiz: Defne Yaprağı – Barışın, bilgelik ve dirençin simgesi
🌱 1. Demokrasi ve Katılımcılık

Halkın karar süreçlerine doğrudan katılımını savunuruz.
Yerel yönetimleri güçlendirir, şeffaflık ve hesap verebilirliği esas alırız.
🌍 2. Ekolojik Denge ve Doğa Hakları
Ekosistemin bir parçası olduğumuzun bilinciyle hareket ederiz.
Doğal yaşamı koruyan, sürdürülebilir ve çevre dostu politikaları savunuruz.
⚖️ 3. Sosyal Adalet ve Eşitlik
Cinsiyet, kimlik, inanç ya da etnik köken ayrımı gözetmeden herkesin eşit haklara sahip olduğu bir toplum için çalışırız.
Yoksulluğa, ayrımcılığa ve fırsat eşitsizliklerine karşıyız.
📚 4. Bilim, Eğitim ve Kültür
Bilimsel düşünceyi rehber edinir, eğitimde laikliği ve özgür düşünceyi savunuruz.
Sanatın ve kültürel çeşitliliğin toplumları zenginleştirdiğine inanırız.
🕊️ 5. Barışçıl Dış Politika ve İnsan Hakları
Komşularla barış içinde yaşamı ve uluslararası insan haklarını savunuruz.
Mültecilerin ve sığınmacıların insanca yaşama haklarını tanırız.
💪 6. Dirençli Toplum ve Dayanışma
Toplumun her bireyinin krizlere karşı dayanıklı olmasını sağlayacak sosyal politikaları destekleriz.
Afetlere hazırlıklı, örgütlü ve bilinçli bir toplum yapısını önceleriz.
📢 7. Gençlik ve Gelecek
Gençlerin karar alma süreçlerine aktif katılımını teşvik ederiz.
Teknoloji, girişimcilik ve yaratıcı düşünceyi destekleyen politikaları benimseriz.

ADANALI0102

Ekli dosyayı görüntüle 22434

Başarılar 👏