T
Tozkoparan🇦🇿
Ziyaretçi
O çoktan gitiAzerbaycan Türk Birliği vardı ya
daha bilmem bilmem ne zaman
O çoktan gitiAzerbaycan Türk Birliği vardı ya
daha bilmem bilmem ne zaman
O çoktan giti
ben xalile derim azerbaycan partisi kurulacak ama isminin azerbaycan türk birliği olmasını istemiyorlar diye hemen olaya müdahale eder vallaHəm Azərbaycan patisi açılırsi Isim Azərbaycan Türk birliği partsi olmayacak
Hiç bir şey yapamaz xelil Xəlilzadə korkanmi var istesem imidi Azərbayca TÜRK BİRLİĞİ kurarim amam istəmiyorum xelil Xəlilzadə Oyunda yoksa müdahilede. Edemez.ben xalile derim azerbaycan partisi kurulacak ama isminin azerbaycan türk birliği olmasını istemiyorlar diye hemen olaya müdahale eder valla![]()
geri döndürtürüz sıkıntı yokHiç bir şey yapamaz xelil Xəlilzadə korkanmi var istesem imidi Azərbayca TÜRK BİRLİĞİ kurarim amam istəmiyorum xelil Xəlilzadə Oyunda yoksa müdahilede. Edemez.
Nasıl yani anlamadımgeri döndürtürüz sıkıntı yok
akşam görüşürüm oyuna geri döndürtürümNasıl yani anlamadım
Neden çokmu sevdin 11k qalıba YENİ kurala taş almalari gərekakşam görüşürüm oyuna geri döndürtürüm
Prime Başkan Online'i istiyorumHəm siz neden onların gəlmesini istiyorsunuz
Analamdim gitiPrime Başkan Online'i istiyorum
Eski başkan online ortamını istiyorumAnalamdim giti
Ha analdimEski başkan online ortamını istiyorum
Oda tutarsa iyi olurKamoyuna duyuru2 ci büyük çaplı reklam veriləcək
İsmail güneşi getirirdimde ulaşamıyorum onaeski oyuncuları toplamak lazımdır oyuna @Kadir A. @KUTALMIŞ BEY
Senmi veriyorsun napıyorsun anlamadım bakü meydanda çıplak koşup başkan online diyemi bağırıyorsun anlamıyoruz seniKamoyuna duyuru2 ci büyük çaplı reklam veriləcək