milli nizam?Yeni Nizam isimli bir parti geçmiş ya da günümüzde bulunan bir parti ismi değil . Parti ismi olarak değil içerisindeki kelime olarak benzerlikler illaki olacaktır bu kadar derin filtremeler yapmamız ne yazıkki mümkün değil .
milli nizam?Yeni Nizam isimli bir parti geçmiş ya da günümüzde bulunan bir parti ismi değil . Parti ismi olarak değil içerisindeki kelime olarak benzerlikler illaki olacaktır bu kadar derin filtremeler yapmamız ne yazıkki mümkün değil .
Mdmdmdjdjkd ayşe bacım nerde acaba en son semihle forumda kavga ediyordu djjdjdjAradığımız Semih’e şu anda ulaşamıyoruz dksksksksmsd
Tamam da değişti bak konuya yeni nizam yazıyo milli nizam yazmıyo bu konuyla dediğinin ne alakası varmilli nizam?
benzerlik yokmudurTamam da değişti bak konuya yeni nizam yazıyo milli nizam yazmıyo bu konuyla dediğinin ne alakası var
Benzerlik olayina girersen çoğu parti kapansın o zaman onu istiyosanız sorun yokbenzerlik yokmudur
Şok şok Avni ünlü futbolcu WİRTZ'in ismini kullandığı için 2035 e kadar kalıcı ban yedi jdjdjdjjdhbenzerlik yokmudur
Tamam zaten cümlemde kelime olarak benzerlikler illaki olacaktır bunu bu kadar kimse filtreleyemez diyorum kelimesel benzerliği ben kabul ediyorum . Sadece sorun şu ki burdaki partilerde kelime olarak benzeyenler zaten var takılmak için yer aramayalım bencemilli nizam?
İnan hiç bilmiyorum dksksksksMdmdmdjdjkd ayşe bacım nerde acaba en son semihle forumda kavga ediyordu djjdjdj
Seni hiç alakadar etmez dostiSemih abinde gelecekmi aslanım
Ben sıraların hepsini sorun yokBenzerlik olayina girersen çoğu parti kapansın o zaman onu istiyosanız sorun yok![]()
Nizam kelimesi çok anlamlıdır. Askeriyenin sık sık kullandığı kelimelerdir. Nizam ve intizam.Yeni Nizam isimli bir parti geçmiş ya da günümüzde bulunan bir parti ismi değil . Parti ismi olarak değil içerisindeki kelime olarak benzerlikler illaki olacaktır bu kadar derin filtremeler yapmamız ne yazıkki mümkün değil .
İyi dileklerin için tenk yu aplamNizam kelimesi çok anlamlıdır. Askeriyenin sık sık kullandığı kelimelerdir. Nizam ve intizam.
Nizam ve intizam olmanız dileğiyle![]()
Canım aplam iyi ki varsın. Yoksa o partide çöp olurdu dkkdkdkdkdkİyi dileklerin için tenk yu aplam![]()
Canım aplam iyi ki varsın. Yoksa o partide çöp olurdu dkkdkdkdkdk
Akıllı insanın hâli başkaKim olduğunu tahmin edebiliyorum![]()