Dumrul Alpime noolduHayırlı olsın TOMRİ 3 "S"ile . Galp.
Dumrul yaşasaydı da bu günleri görseydi be
Ya az dur evrakları hazırlıyorum, kuralına uygun yapacağız işi@TOMRİS kasayı patlatmamız lazım.
Eyvallah BeyimEy ahali ey bacılar ayağa kalkın büyüğüz geldi cümle Türkmen hatunlarının başı ceng meydanlarında er gibi pusat sallayan
bacıyan-ı rum Tomrisimyeni vazifen kutlu ola
Bilmiyorum ki. Yok 2 gündür yazmıyor chate falan jsjsksDumrul Alpime nooldu![]()
Küstürdünüz adamı, yazık. Ben de bana tavır yapıyor sandım, cevap vermedi mesajımaBilmiyorum ki. Yok 2 gündür yazmıyor chate falan jsjsks
Tamam nitelikli dolandırıcılık, zimmete para geçirme. Evrakta sahtecilik. İhaleye fesat karıştırma. Rakipleri baskı yolu ile alt etme. Bu suçlardan yana da sorun yok. Adalet bakanlığı da bizde. Aklanır her türlü. En kötü ihtimalle, tüm suçları Sevim Aydın'a atarız. Yatsın içerdrYa az dur evrakları hazırlıyorum, kuralına uygun yapacağız işi
Orduyu topluyor Bizans geldi diye bağırıyorduBilmiyorum ki. Yok 2 gündür yazmıyor chate falan jsjsks
DkkdkdkdkdOrduyu topluyor Bizans geldi diye bağırıyordu
Hepsini hallederiz sen raadolTamam nitelikli dolandırıcılık, zimmete para geçirme. Evrakta sahtecilik. İhaleye fesat karıştırma. Rakipleri baskı yolu ile alt etme. Bu suçlardan yana da sorun yok. Adalet bakanlığı da bizde. Aklanır her türlü. En kötü ihtimalle, tüm suçları Sevim Aydın'a atarız. Yatsın içerdr