Forumda ağladığın günlerin konularını sildirdin mi yoksa biraz geriye gitsek çıkar mı![]()
Bak bu sussun
Forumda ağladığın günlerin konularını sildirdin mi yoksa biraz geriye gitsek çıkar mı![]()
Dedi sözde mafya hahahahahaBak bu sussun
Bul gel bakalım hadi. Ne bulacaksın. Bari yalan konuşma abisinin tombiğiForumda ağladığın günlerin konularını sildirdin mi yoksa biraz geriye gitsek çıkar mı![]()
Yeni gelenleri ve yüzünün o günki rengini unutanları ne de güzel kandırmışsınız öyle hshshshshdBul gel bakalım hadi. Ne bulacaksın. Bari yalan konuşma abisinin tombiği![]()
Dedi sözde mafya hahahahah
Ne yaşıyon yav senHadi kumda oynayın milleti de daha fazla kandırmayın ne cüncük olduğunuzu zaten herkes biliyor dkdkdkdkdkd
Bu günlük garibanlarla muhabbet kotamı doldurdum yarın gelin dkdkdkdNe yaşıyon yav sen
Skskkskslsllss çok güldüm ya. Siz bize ne yaptınız ki anlat bakayım.Yeni gelenleri ve yüzünün o günki rengini unutanları ne de güzel kandırmışsınız öyle hshshshshd
Gariban yediğini falan zannediyor jdjdjdjdkdkd Kadir çok komik adamsın biliyon mu kdjdjdkdkdkSkskkskslsllss çok güldüm ya. Siz bize ne yaptınız ki anlat bakayım.
Hayır abisi partiniz yok yok. Kayboldu. Yedik gümlettik sizi . Hadi uza kaybol sende ksksksks
Parampinçik ettik hemde kskskskGariban yediğini falan zannediyor jdjdjdjdkdkd Kadir çok komik adamsın biliyon mu kdjdjdkdkdk
Çocukla çocuk oluyorsun kadir abiParampinçik ettik hemde ksksksk
Hadi yol al şimdi bb
Bugün çocuklarla oynama günüm yiğido. Sevinsin az kdkdkdÇocukla çocuk oluyorsun kadir abi![]()
Ama sen daha komiksin şapşik şeyGariban yediğini falan zannediyor jdjdjdjdkdkd Kadir çok komik adamsın biliyon mu kdjdjdkdkdk