Ee geçen gün kapıma neden geldin ismail. Barışalım beni affetsin, aradaki buzları eritelim diye haber neden yolladın kdkkdBoş yapma hadi Sus bakalım seni hiç alakadar etmez Hadi git partini benimle muhatabı kes
Ee geçen gün kapıma neden geldin ismail. Barışalım beni affetsin, aradaki buzları eritelim diye haber neden yolladın kdkkdBoş yapma hadi Sus bakalım seni hiç alakadar etmez Hadi git partini benimle muhatabı kes
YoooooBir partinin bitik olup olmadığını sizmi belirliyorsunuz nasıl bir düşünce tarzın varsa acilinden düzeltmenin tavsiye ederim
Verdiğiniz cevap bile kelime darağacınızın ne kadar geride olduğunu belli ediyor kitap okumanı tavsiye ederim karşındaki biriyle konuşurken sürekli aynı kelimeleri kullanmaYooooo
Eee hadi sevimcan Aydın başkan @Sevim AYDIN bekliyorum. Öyle filmden konuşup çekilmek yokİspatlar mısın? Hadi kanıt göster. İçişleri bakanı sizdeyken bilerek istifa edildiğine dair bunu kanıtları.
He birde @Ömer GÜVEN e sor bakayım. Benden isim istediğinde hiç boş çevirmişmiyim. Yüzü burada
YooooVerdiğiniz cevap bile kelime darağacınızın ne kadar geride olduğunu belli ediyor kitap okumanı tavsiye ederim karşındaki biriyle konuşurken sürekli aynı kelimeleri kullanma
My words carry weight unlike the empty noise in your sentences.
Marjinallik olsun diye ingilizce yazmışsın fakat bu kadar basit bir cümle ancak Google çeviri den çıkar bari grameri zorlasaydın da biraz göze hitap etseydiMy words carry weight unlike the empty noise in your sentences.
Boş yapma Kabul ettin mi etmedin sen böylesin İşte O bir kerelikti sen kabul etmedin bitti sen böylesin İşteEe geçen gün kapıma neden geldin ismail. Barışalım beni affetsin, aradaki buzları eritelim diye haber neden yolladın kdkkd
Sen değil miydin mesaj atan forumda konu açan Ben ona istinaden yazdım Bazı konularda doğrucu ol Kadir AydınEe geçen gün kapıma neden geldin ismail. Barışalım beni affetsin, aradaki buzları eritelim diye haber neden yolladın kdkkd
Evet hala konu duruyor. Hem ben onu şahıslar için değil partiler için açtım. Bak şimdi partin ne yapıyorSen değil miydin mesaj atan forumda konu açan Ben ona istinaden yazdım Bazı konularda doğrucu ol Kadir Aydın
Ben nabtım be ismailllllBoş yapma Kabul ettin mi etmedin sen böylesin İşte O bir kerelikti sen kabul etmedin bitti sen böylesin İşte
Eski konulara girmek istemiyorum ama cidden barışmak istersen barışalımBen nabtım be ismailllll
Sen istedin amaEski konulara girmek istemiyorum ama cidden barışmak istersen barışalım
Evet diyorum ki barışalımSen istedin ama
Sen beni çok üzüyorsun ismail.Evet diyorum ki barışalım
Reis sana şimdi İngilizce bir cümle söylerim ban yerim diye korkuyorum hadi git yaşıtlarınla oyna küçükMarjinallik olsun diye ingilizce yazmışsın fakat bu kadar basit bir cümle ancak Google çeviri den çıkar bari grameri zorlasaydın da biraz göze hitap etseydi
Hızlı geliyorsun haa hem kendi cümlelerini yazmayı öğrenmişsin hemde kendini savunmayıReis sana şimdi İngilizce bir cümle söylerim ban yerim diye korkuyorum hadi git yaşıtlarınla oyna küçük
Küçüğüm ağır geldiysem sana söyleHızlı geliyorsun haa hem kendi cümlelerini yazmayı öğrenmişsin hemde kendini savunmayı