Oyun Başkanı Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Mevcut Oyun Başkanı ŞİMAL, tutarsız tavırları ve verdiği sözleri yerine getirmemesi nedeniyle güven kaybına uğramıştır. Sözünün eri olmayan bir başkan, bu makamı taşıyamaz.

Bu sebeple derhal istifa etmesini talep ediyoruz.

AKSİ TAKDİRDE GEREKEN ADIMLAR ATILACAKTIR....

Ş İ M A L

🙆🏼‍♀️
Vatandaş
Atama mı yapmadım? Bakanlarınızdan mı şikayetçi oldum ya da atama için sizden değil başkasından mı isim istedim?
Sevmediğiniz birini mi affettim? Alt tarafı parti değiştirdim bunun için bu kadar olay çıkıyosa istediğinizi yapabilirsiniz benim için sorun yok 😂

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Atama mı yapmadım? Bakanlarınızdan mı şikayetçi oldum ya da atama için sizden değil başkasından mı isim istedim?
Sevmediğiniz birini mi affettim? Alt tarafı parti değiştirdim bunun için bu kadar olay çıkıyosa istediğinizi yapabilirsiniz benim için sorun yok 😂
Ob olmak için sözün neydi?

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Bozkurtun kanına mı işledi bu satma işleri ne. Arkadaş herkese mi yapılır daa. Oyunda kazık atmadıkları parti yok. Dostuna da aynı düşmanına da ksksksms

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Seçildiğin partiye ihanet ettin, verdiğin sözleri tutmadın ve bunların hepsini genelkurmay Başkanı'nı karşına alarak hangi kripto akıl yaptırdı sana hakikaten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...