Eteklerdeki taşları buradan dökünüz 😂 (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Yürü be amcamın kızıııııı
Beğenmedi. Çünkü kızgın. Saçını başını yoluyor kesin.

Saatlerdir izliyorum yazdıklarını da;

Ama bir türlü kendine gelemiyor . Hala yaptınız ettiniz derdinde. Sevim hanım bize de çok şey yaptılar, biz sizin gibi oyuna balta vurmaya çalışmadık. Bir mevzu olunca hemen bırakırız,
Hemen küseriz, silerz hesabı. Yada partiye duyuru geçip vip alımlarını durduruyoruz. Ne bunlar be

Tamam en dürüst sizsiniz. Hep size yapıldı bu çirkin davranışlar. Sadece siz satıldınız.

Senin gölgesi olduğun adam da zamanında bizi sattı. Biz konuştukmu her yerde, al ödeştik.

Yani gelip kimseye küsmedik ağlamadık darılmadık.

Hatta daha çok çalıştık, bak bugün sizlere bunu yaşattık ve mutluyuz. Çünkü burası role play alanı strateji alanı. Yaptık strateji oldu.

Kurt'a sormuşlar, önünde ki yemeğini 10 yıldır yemiyorsun. Neden?
Kurt Demiş; Soğumasını bekliyorum...

Amma ağladınız bee yeter. Hayır bu şekilde yaparak amacınız yönetimi etkilemek mi😀 komiksiniz
@Sevim AYDIN

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
Sayın Sevim Başkan, Burada Roleplaying'in dozunu kaçıran onlar diyipte partiyi zan altında bırakıyorsunuz. Ne oldu ne bitti ben buradaki konulara dahil olmadığımdan bir şey demem. Ancak benim orada yaptığım bir görüşe gülüpte ondan sonra başka bir cevabıma biraz mizahi olan cevaba beğenmedim diye atarsanız burada roleplaying'in aslında bozulmadığın hatta karşı tarafa sataşıp ondan sonra cevap alınca da neden bozuyorsunuz diye soruyorsunuz kanısına varılır.
Senin üstene vazife değil bu konu isteyen istediği ifanedeyi verir

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Senin üstene vazife değil bu konu isteyen istediği ifanedeyi verir
Özgür ülkedeyiz tabiiki de herkes her şeyi diyebilir. Ancak burada bir fikir beyan ediyorsak beğenmediği bir konuysa geçin gitsin ancak böyle beğenmeme yada gülme ile tepkini vermezsin o gelir sana cevabını verince de bana neden sataşıyorsunuz diyemez. Gerçi biz doğru bir konu dediğimizde de aynı tepkiyi vereceğinizi tahmin ediyorduk. Bundan sonra neden bize sataşıyor ediyorsunuz demeyin. Özgür ülkedeyiz her şey diyebiliriz, her şeye cevap verebiliriz. Hadi burada iyilik meleği kesilip arka planda Hesaplarınızı yapın. Seçim kazanırızı değil nasıl Altın Ok Partisi'ne sallayıpta zarar veririz diye konuşun edin.

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
Özgür ülkedeyiz tabiiki de herkes her şeyi diyebilir. Ancak burada bir fikir beyan ediyorsak beğenmediği bir konuysa geçin gitsin ancak böyle beğenmeme yada gülme ile tepkini vermezsin o gelir sana cevabını verince de bana neden sataşıyorsunuz diyemez. Gerçi biz doğru bir konu dediğimizde de aynı tepkiyi vereceğinizi tahmin ediyorduk. Bundan sonra neden bize sataşıyor ediyorsunuz demeyin. Özgür ülkedeyiz her şey diyebiliriz, her şeye cevap verebiliriz. Hadi burada iyilik meleği kesilip arka planda Hesaplarınızı yapın. Seçim kazanırızı değil nasıl Altın Ok Partisi'ne sallayıpta zarar veririz diye konuşun edin.
Aman siz seçim kazanını bütün makamlar sizin olsun biz bir seçim kazandık diye etmediğiniz eziyet kalmadı ama biz siz değiliz

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Ama bir türlü kendine gelemiyor . Hala yaptınız ettiniz derdinde. Sevim hanım bize de çok şey yaptılar, biz sizin gibi oyuna balta vurmaya çalışmadık. Bir mevzu olunca hemen bırakırız,
Hemen küseriz, silerz hesabı. Yada partiye duyuru geçip vip alımlarını durduruyoruz. Ne bunlar be

Tamam en dürüst sizsiniz. Hep size yapıldı bu çirkin davranışlar. Sadece siz satıldınız.

Senin gölgesi olduğun adam da zamanında bizi sattı. Biz konuştukmu her yerde, al ödeştik.

Hatta daha çok çalıştık, bak bugün sizlere bunu yaşattık ve mutluyuz. Çünkü burası role play alanı strateji alanı. Yaptık strateji oldu.

Amma ağladınız bee yeter. Hayır bu şekilde yaparak amacınız yönetimi etkilemek mi😀 komiksiniz
@Sevim AYDIN

Al işte kurda da küstü

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Aman siz seçim kazanını bütün makamlar sizin olsun biz bir seçim kazandık diye etmediğiniz eziyet kalmadı ama biz siz değiliz
Bizim böyle bir amacımız yok. Biz Allahımıza şükür çok seçimde kazandık kaybettikte bu Parti zirveyi de gördü dibi de. Şahlanışı da gördü kapanışı da. Bu husus hakkında kim eziyet ediyor. Her geldiğiniz de sanki kuyruk acınız varmış gibi bize sallayıp sataşan sizsiniz ama eziyet eden biziz aynen kardeşim aynen. Burada iyilik meleği kesilip arka planda herkese sallayan siz. Biz bir partiyle birleştik diye, "Gerekirse bunları bitirelim isterse parti 2000 kişi olsun." Diye düşüncesinde olan sizsiniz, Ağır kavgalı olup Karşı tarafı bitirelim. Gerekirse Kanlı bıçaklı olsak bile beraber yürüyelim düşüncesinde olan sizsiniz. Ondan sonra eziyet eden biziz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş

@Sevim AYDIN
Boş bir yazı.

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Kaybetmekten korkacağın tek şey Allahın rızası olsun
Geriye kalan zaten kaybedilmeye mahkum

Hayırlı cumalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...