Eteklerdeki taşları buradan dökünüz 😂 (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
kudurmaya devam edebilirsin algıcı seninle ittifaka gelmeden sizlerin ne olduğunu biliyorduk zaten :D orada bir tek oğuzhan gardaşıma üzülüyorum yoksa buraya sadece size cacık tarifi yazardım
Siz bizim ittifaka eşit dağılalım rekabet olsun diye gelmediniz mi?

Sonradan oyun Başkanlığı alıp rekabet edelim muhabbetini bir kenara bırakarak karşıya geçen yine sen değil misin?

Sözünün eri bir insan olmadığın için seni ciddiye almıyorum

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Siz bizim ittifaka eşit dağılalım rekabet olsun diye gelmediniz mi?

Sonradan oyun Başkanlığı alıp rekabet edelim muhabbetini bir kenara bırakarak karşıya geçen yine sen değil misin?

Sözünün eri bir insan olmadığın için seni ciddiye almıyorum
senin ağlamanımı çekecektim tabi geçecem evime habire ağlıyorsun ittifakta ağlıyorsun forumda ağlıyorsun wpde ağlıyorsun hiç durmadan ağlıyorsun bak sen şunu söyle ben hala sizden atama yaparken sizlere borcumu öderken sen arkadan ilk hançeri saplamayı tercih ettin içişleriyle o yazıyı paylaşarak ama ben adamı pişman etmem gömerim sonrada niye böyle oldu demiyeceksin gaza gelmeden önce 1-2 kere düşüneydin böyle olmazdı :)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
aynen sövüp hakaret edip konuşarak çözmeye devam et sen işte bu kadar yüzsüzsün :D
senin ağlamanımı çekecektim tabi geçecem evime habire ağlıyorsun ittifakta ağlıyorsun forumda ağlıyorsun wpde ağlıyorsun hiç durmadan ağlıyorsun bak sen şunu söyle ben hala sizden atama yaparken sizlere borcumu öderken sen arkadan ilk hançeri saplamayı tercih ettin içişleriyle o yazıyı paylaşarak ama ben adamı pişman etmem gömerim sonrada niye böyle oldu demiyeceksin gaza gelmeden önce 1-2 kere düşüneydin böyle olmazdı :)
Sonra diyorlar ki niye oynamıyorsunuz niye yoksunuz böyle insanlarla aynı ortamda olmayı doğru bulmuyorum.

İnsanlara konuşarak bir yerlere gelebiliyorlar yani çok da anormal bir durum değil o kadar şaşırma xklclflfl.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Sonra diyorlar ki niye oynamıyorsunuz niye yoksunuz böyle insanlarla aynı ortamda olmayı doğru bulmuyorum.

İnsanlara konuşarak bir yerlere gelebiliyorlar yani çok da anormal bir durum değil o kadar şaşırma xklclflfl.
e doğru bulmuyorsan kapı orada sevim zorla mı tutuyoruz 2 kuruş ödül için kalıyorsun şehir ödüllerinin kesildiği ay öfff ödülümüzü vermiyor yönetim ben oyunu bırakıyorum diye saatlerce ağladın ? yani senin derdin oyun falan değil milleti peşinden koordineli olarak sürekli bi yerlere sürükleme derdin. ya ön plana çıkmak vitrin olmak istiyorsun ya başkalarının arkasından iş çevirirsin yada bir üyeni buraya yollayıp konu açtırıp arkadan yönlendirme yaparsın yani senin vasfın maks bu. ortam bu kadar olur. çok zorlama devreler yanar yoksa :D

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
birde konuşarak bi yerlere gelebilir insanlar demiş seni ayaza yollarım yerime dinlesin ayaz gelip abi tamam bu ağlamayı kesiyor barışmak istiyor falan derse ayazı kaideye alırım seni yine almam önce ayaza git ondan geçersen 3-5 kişi daha var sonra bana gel :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
cevap vermeyi bırak hesap bile veremiyorsun ilk kazığı atmaya çalıştığını anlatsana herkes burada biliyor :D
Dalga mı geçiyorsun oy alıp ittifakı dağıtan yalandan bahanelerle karşıya geçen sensin bir de ilk kazık mı ?

İnsan yaptığı davranışın yanlış olduğunu algılayıp kusura bakmayın ya sizi de satıp karşıya geçtim falan der, ama çıkmış aptal olmasaydınız yok bilmem şöyle falan çocuk mu var karşınızda.

Siz burada bir şeyler yapıp bunu olmaya böyle yaptı vesaire konu açıp görevini yapmaya çağırırken problem yok biz seni çağırdığımızda kazık attık oluyoruz.
İşinize geldiği gibi çeviriyorsunuz bir şeyleri ve hep bu böyle oldu muhtemelen de böyle olacak.

Bu oyunda erdemli bir şekilde oyun oynamayı bilmeyen insanlarla yol yürünmez o kadar net.

Şimdi kendi kendinize oynayın.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Dalga mı geçiyorsun oy alıp ittifakı dağıtan yalandan bahanelerle karşıya geçen sensin bir de ilk kazık mı ?

İnsan yaptığı davranışın yanlış olduğunu algılayıp kusura bakmayın ya sizi de satıp karşıya geçtim falan der, ama çıkmış aptal olmasaydınız yok bilmem şöyle falan çocuk mu var karşınızda.

Siz burada bir şeyler yapıp bunu olmaya böyle yaptı vesaire konu açıp görevini yapmaya çağırırken problem yok biz seni çağırdığımızda kazık attık oluyoruz.
İşinize geldiği gibi çeviriyorsunuz bir şeyleri ve hep bu böyle oldu muhtemelen de böyle olacak.

Bu oyunda erdemli bir şekilde oyun oynamayı bilmeyen insanlarla yol yürünmez o kadar net.

size kazık attıysam msbyi niye fettaha verdim sana niye vekillik için yazdım şunları yazarken ne kullandıgını merak ediyorum gerçekten :D ilk taşı atan sensin o zaman ağlamayacaksın , ağlayacaksan oynamayacaksın

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
işime geldiği gibi çevirmiyorum ayrıca sizli falan konuşma senli konuşacaksın benim senin partimle derdim yok bizzat senin gibi bir sinsiyle derdim var enayi obsi yemekle meşguldüm geçen ay kusura bakma sevim sana zaman ayıramadım sen 1-2 ay daha ağlamaya devam et kenara çekil abilerin işlerini yapsınlar

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı

İttifakı dağıtan derken, size kimsenin birşey yapmasına gerek yok. Kendi kendinize dağılacaktınız zaten. Yargı ittifakı neden dağıldı😀

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Al işte küstü

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Hepiniz aynısınız ve konuşmalarınız bunun en büyük kanıtı.

Sizi sizlere bırakıyoruz ne haliniz varsa görün 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...