Biz seçtik biz indiririz bizim oylarımızla o koltuktaGörelim seni sürgüne ben uğurlayacam.
yok öyle sürekli birilerini oyun başkanı makamıa getirmek için seçilmiş insanların haklarını gaspetmek![]()

Biz seçtik biz indiririz bizim oylarımızla o koltuktaGörelim seni sürgüne ben uğurlayacam.
yok öyle sürekli birilerini oyun başkanı makamıa getirmek için seçilmiş insanların haklarını gaspetmek![]()
Biz seçtik biz alırız.Görelim seni sürgüne ben uğurlayacam.
Demekki bilmediğiniz bir şeyler var , ve siz onu anlamışsınız dkdkskskkİfşa olan darbe mi olur![]()
GörecezBiz seçtik biz alırız.
Efendiler yarın darbeyi ifşa edip patlatacaz @Abuzeyt @K A T L İ A M @A M İ R A LDemekki bilmediğiniz bir şeyler var , ve siz onu anlamışsınız dkdkskskk
Hadi bakalım aslannlarrrrr
Patlamadimi?
Tüh yarını beklemedik mi shshhshsPatlamadimi?
Böyle bir yönetim şekli mi olur ne oluyor ben seçerim ben alırım adalet bu mu bu konuda yönetim devreye girmesi lazımBiz seçtik biz alırız.
İfşa oldu zaten daha yönetim neyi bekliyor acaba bu darbecilere gerekeni yapmalı bence
Sorma işteDarbe dediğimiz şey tamda söylediğiniz gibi bir gece ansızın olması gereken bir şey değil miydi darbe yapacağız diye kamu oyuna duyurur gibi haykırmak darbe senaryosuna ne derecede uyuyor ?
Darbe sabah gun yeni aydinliginda olur hocamDarbe dediğimiz şey tamda söylediğiniz gibi bir gece ansızın olması gereken bir şey değil miydi darbe yapacağız diye kamu oyuna duyurur gibi haykırmak darbe senaryosuna ne derecede uyuyor ?
Zaten davul zurna ile duyurdular. Yetmedi hava kuvvetleri komutanı yönetime bildirip karşı olduğunu söyledi. Daha iptal olması için ne gerekiyorDarbe dediğimiz şey tamda söylediğiniz gibi bir gece ansızın olması gereken bir şey değil miydi darbe yapacağız diye kamu oyuna duyurur gibi haykırmak darbe senaryosuna ne derecede uyuyor ?
Sabah öğlen akşam veya gece konu zaman değil dkskskskdkDarbe sabah gun yeni aydinliginda olur hocam![]()
Bide ss ler vardi sankiZaten davul zurna ile duyurdular. Yetmedi hava kuvvetleri komutanı yönetime bildirip karşı olduğunu söyledi. Daha iptal olması için ne gerekiyor
@Ş İ M A L yanlız değildir. Sen anca hava alırsın makamındaSakin olun arkadaşlar. Bizim sizinle işimiz yok.
Oyun başkanını alıp gidecez
Siz bilirsiniz.@Ş İ M A L yanlız değildir. Sen anca hava alırsın makamında