KamuOyuna Duyuru 📣 (3 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Kamuoyuna Duyuru
BaşkanOnline oyununda 57. Dönem Oyun Başkanımıza karşı bir darbe hazırlığı gözlemlenmektedir.

Oyunumuzun tek Onursal Başkanı olarak, geçmişte 53. Dönem Oyun Başkanına karşı yapılan darbeye nasıl karşı çıktıysam, bugün de aynı kararlılıkla bu girişimin karşısındayım.

Oyun içi demokrasinin, istikrarın ve oyuncular arası güvenin temel taşı; meşruiyetin korunmasıdır. Darbeler bu düzeni yıkmaktan başka bir amaca hizmet etmemektedir.

Onursal Başkan sıfatımla açıkça belirtmek isterim ki; bu girişimin ne oyuna ne de oyunculara sağlayacağı hiçbir fayda bulunmamaktadır.

Ayrıca komutanlara sesleniyorum:
İradenizi parti başkanlarınıza hipotek etmeyiniz.
Sorumluluğunuz oyuncularadır, şahıslara değil.

Herkesi sağduyuya, meşru zeminde hareket etmeye davet ediyorum.

Eren Avcı
BaşkanOnline Onursal Başkanı

Senoş

Üye
Vatandaş
Oyun içi demokrasiye sahip çıkmak, sadece bugün değil her zaman hepimizin ortak sorumluluğu. Meşru yollarla seçilmiş bir başkana karşı yapılan her girişim, oyunun ruhuna ihanettir. Sessiz kalmak da bu düzeni bozmaya çalışanlara alan açmak demektir. Onursal Başkanımızın açıklaması, oyunun geleceği adına çok kıymetli. Biz buradayız, meşruiyetten yanayız.

Ş İ M A L

🙆🏼‍♀️
Vatandaş
Her zaman haklıdan ve doğru olandan yana olduğunuz için tebrik ediyorum Sayın Onursal Başkanım. Oyun içi işleyişin ve düzeninin bozulmaması adına verdiğiniz emekler takdir edilesi. Adaletin sağlanması adına yaptığınız açıklama ve verdiğiniz destek için teşekkürlerimi sunuyorum.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Sen kimsin birilerini bir yerlere davet ediyorsun 🤣
Biz istersek olur, biz istemezsek olmaz.
Seni de boş poşet gibi elimize alır istediğimiz yere uçururuz 😀

Çünkü sen yoksun sadece klavyen var 😀

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Bırakın şeyi yiyen gelsin zamanında durdurduk yine durdururuz 😀

Darbeciler hatırlar belki #ZulmeKarşıMukavemet 😉

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Kamuoyuna Duyuru
BaşkanOnline oyununda 57. Dönem Oyun Başkanımıza karşı bir darbe hazırlığı gözlemlenmektedir.

Oyunumuzun tek Onursal Başkanı olarak, geçmişte 53. Dönem Oyun Başkanına karşı yapılan darbeye nasıl karşı çıktıysam, bugün de aynı kararlılıkla bu girişimin karşısındayım.

Oyun içi demokrasinin, istikrarın ve oyuncular arası güvenin temel taşı; meşruiyetin korunmasıdır. Darbeler bu düzeni yıkmaktan başka bir amaca hizmet etmemektedir.

Onursal Başkan sıfatımla açıkça belirtmek isterim ki; bu girişimin ne oyuna ne de oyunculara sağlayacağı hiçbir fayda bulunmamaktadır.

Ayrıca komutanlara sesleniyorum:
İradenizi parti başkanlarınıza hipotek etmeyiniz.
Sorumluluğunuz oyuncularadır, şahıslara değil.

Herkesi sağduyuya, meşru zeminde hareket etmeye davet ediyorum.

Eren Avcı
BaşkanOnline Onursal Başkanı
Okumadım yazdıklarını ama eren yazmıssa kesin boş mubabbet ve acıtasyon içeriyordur 😀