Bilmem kaç yıllık parti oynamasa bile nasıl dert oluyor demi sana zamanında nerenize yara açtıysak yediremiyosunuz hâlâ istediğin kadar kudurabilirsin fatihcimmBu şey değil mi bilmem kaç yıllık partisini 15 günlük partiyle rezil ettiğim partinin küçük bir üyesi
Hala utanmadan ben yaptım ben ettim diyor jsjsjs
Eren Avcı
BaşkanOnline Onursal Başkanı
Üstadım senin ob tagı nerde
Darbe sonucu boşalan makama seni geçirirlerse fikrin değişir mi erencim+1 makam daha
O zaman kaldırım döşerOna 1000 tane boş belediye başkanlığı olsa o 1000 belediyenin temizliğinde bile görev yok![]()
Kankalarına sor onu ellerinden gelse bir bakanlığı 3-5 şahıs aynı ayda alacak.Darbe sonucu boşalan makama seni geçirirlerse fikrin değişir mi erencim+1 makam daha
Noldu çen çok arka planda mı kaldın kimse seni umursamıyor mu prim peşine mi düştünOna 1000 tane boş belediye başkanlığı olsa o 1000 belediyenin temizliğinde bile görev yok![]()
Noldu çen çok arka planda mı kaldın kimse seni umursamıyor mu prim peşine mi düştünyallah başka kapıya
Ben sana başka başkanlık ayarlıycam gel sjsjsjsmskxParti başkanlığı sartıyla gelirim partine @ErenA