O nedemk istediğimi anlıyor Oğuzhan abin kaldırdımı engellerini konuşabiliyormusun artıkFettah sen siyaset yapma be güzelim kadın sana beyaz diyor sen ona kara diyorsun anlamadım Ekrem ne alaka hem sanane konuşurlar onlar![]()

O nedemk istediğimi anlıyor Oğuzhan abin kaldırdımı engellerini konuşabiliyormusun artıkFettah sen siyaset yapma be güzelim kadın sana beyaz diyor sen ona kara diyorsun anlamadım Ekrem ne alaka hem sanane konuşurlar onlar![]()
Bak işte bu kadarsın başka konuya başka fitne sokuyorsun Oğuzhan benim Y.Y sen anladın fettahO nedemk istediğimi anlıyor Oğuzhan abin kaldırdımı engellerini konuşabiliyormusun artık![]()
Tamam işte darbe yapılabilir xkclclclofDuruşsuzluk nedir nasıl olur oturur anlatırdım sizede gerek yok Ekremle konuşurkende aynı şey planlanıyordu görüşmeler sen tarafından yapılıyordu ozaman karşı ittifaka muhalefet olmak içinmi görüştün yoksa kişisel mevzularından dolayımı?
Üzerine çok gitme Sevim anlamıyor sıkıntılı biraz kafası başka yere çalışıyor onun Ss gibiTamam işte darbe yapılabilir xkclclclof
Ben darbe yapmak istediğim adamı sonradan ittifak kuracağım oluşum yapacağım diye aman durun ona darbe yapmayın demedim kckfkflf
Eren kardeşiz de ispiyoncuya da kardeş demeyiz yaSusun kavga etmeyin hepimi kardeşiz![]()
Tamam ablam sen haklısınTamam işte darbe yapılabilir xkclclclof
Ben darbe yapmak istediğim adamı sonradan ittifak kuracağım oluşum yapacağım diye aman durun ona darbe yapmayın demedim kckfkflf
BiliyorumTamam ablam sen haklısın
Yine haklı oldun he aplasıBiliyorum![]()
Her zaman broYine haklı oldun he aplası
Olabilir tabi.
Bu Video Çok Güzel.
Bugün Darbeye Evet Diyenler Yarın Darbeyi Yapanlarla Karşı Karşıya Gelir
Mevcut Oyun BAŞKANININ Yanındayım.
Bir Karinca Misali...
~~~DaRBeYe HaYıR~~~
Siyasette Herşey Mübah Bugün Dost Gördüklerinle Yarın Düşman olabiliyorsunOlabilir tabi.
Dündar bey yapalım diyenler bugün darbe yapmayalım diyedebilir bakanlığı karşıya verip karşıya geçtiğinde 70 tane şey saymasına rağmen
Katılıyorum başkanım ama gerek yok birilerinin ekmeğine yağ sürmeyeSiyasette Herşey Mübah Bugün Dost Gördüklerinle Yarın Düşman olabiliyorsun
Düşman Göründüklerinle Dost Olabiliyorsun
Zamanın Ne Göstereceğini Kimse Bilemez bazen bir şey Elde Etmek İçin Başka Bir Şeyi Feda Edebilirsin Diye Düşünüyorum
Bunlar varsa konuyu açan varlık adadan elendi.Haysiyet
Duruş
Onur
Nasıl anlatacaksın ki kaancım
Doğru diyorsun Baskanim Ama unutmamak Lazım Yarın Birgün O Ekmeğe Yağ Sürmek Kimin Aleyhine Olacağını da BilemeyizKatılıyorum başkanım ama gerek yok birilerinin ekmeğine yağ sürmeye
Evet öyle siz karar verin takılın ben saldımDoğru diyorsun Baskanim Ama unutmamak Lazım Yarın Birgün O Ekmeğe Yağ Sürmek Kimin Aleyhine Olacağını da Bilemeyiz
Doğru Düşünüp Doğru Karar Verir Doğru Hareket Etmek Lazım. Sonra Vah Dememek İçin