Darbe yerine tasarı oylamak daha makul bi tercih.Seçim yerine tasarımi oylayak kardeşim
Bu dediğine kimse inanmaz biliyon dimi darbe gerçekleşmesi durumunda hangi makamları kimin alacağı konuşulmuştur bileDarbe geçerli olursa bütün makamların küçük partilerden atama yapılacağı konusunda duyum aldık partinizin geleceğini düşünüyorsanız evet demelisiniz
He buarada meclis böyle miydi geçen dönem geçen dönemki meclis başkanı maaşını aldı yattı şimdiki meclis başkanı nasıl çalışıyor meclis canlandıDarbe yerine tasarı oylamak daha makul bi tercih.
8 gün için eğlence aramayın.
E niye darbe diye kendini yirtiyon guzel kardesim?He buarada meclis böyle miydi geçen dönem geçen dönemki meclis başkanı maaşını aldı yattı şimdiki meclis başkanı nasıl çalışıyor meclis canlandı
Duyumu nereden aldınız Genelkurmay Başkanı size darbe mi olacak dedi?Darbe geçerli olursa bütün makamların küçük partilerden atama yapılacağı konusunda duyum aldık partinizin geleceğini düşünüyorsanız evet demelisiniz
İşte meclis çalışıyor oyun başkanı üstüne düşeni yapıyor o zaman darbeyi gerektiren sebep ne ?He buarada meclis böyle miydi geçen dönem geçen dönemki meclis başkanı maaşını aldı yattı şimdiki meclis başkanı nasıl çalışıyor meclis canlandı
Ben nerde darbe yapılsın diye kendimi yırttımE niye darbe diye kendini yirtiyon guzel kardesim?
Ekrem başkana lafım yok! Darbe yapılamaz hale geldi detayları öğrenmek istersen açtığım konuya bak.He buarada meclis böyle miydi geçen dönem geçen dönemki meclis başkanı maaşını aldı yattı şimdiki meclis başkanı nasıl çalışıyor meclis canlandı
Ben nerde darbe yapılsın diye kendimi yırttım
Celisiyosun kankam az once nerde kendimi yirttim yazdın bak bi laf attin altinda kaldin.Kendi iradem istediğimi derim
Yok gerekli değilGerekli
Darbe yapılsın diye bişe varmı ordaCelisiyosun kankam az once nerde kendimi yirttim yazdın bak bi laf attin altinda kaldin.
Bu açıklama Darbenin gerekli olmadığını sadece keyfi yapıldığını gösterir amacı olmayan faydadan çok zararı olan bir darbenin yapılması hem oyunu hemde oyuncuları sıkıntıya sokacaktır düzenin bozulmasına izin vermeyinDarbe geçerli olursa bütün makamların küçük partilerden atama yapılacağı konusunda duyum aldık partinizin geleceğini düşünüyorsanız evet demelisiniz
Kardesim lutfen biraz oyun ogren gel olur mu yenisin buradi kurtlar sofrasiDarbe yapılsın diye bişe varmı orda
Merak etme biliyoruzKardesim lutfen biraz oyun ogren gel olur mu yenisin buradi kurtlar sofrasi