alçakça görevden alındım (1 Kişi İçeride)

Prof. Dr. Muhammed Ali

Yeniden Diriliş Partisi Genel Başkan Vekili
Vatandaş
O zaman niye komutan olmayı reddetmedin madem biz yakalayız altın oktan gelecek komutanlık kalsın niye demedin , menfaat bitince acı başlar ama yatisir aslanım merak etme
O zaman niye komutan olmayı reddetmedin madem biz yakalayız altın oktan gelecek komutanlık kalsın niye demedin , menfaat bitince acı başlar ama yatisir aslanım merak etme 😅
Partimiz için reddetmedim oradan aldığım maaşlarla bir sürü Medya puanı kazandık Komutanlığı beleşe almadık herhalde onlara destek vererek aldık

Prof. Dr. Muhammed Ali

Vatandaş
Madem çok karakterli bbir adamsın parayı da geri ver o zaman giren çıkan yok diyor bide Allah'ım ne kadar saçma bir insansin
Paranın hepsi Parti Medya puanına gitmişti Sayın Başkan şahsiyetimi harcamadım aynı zamanda beni o makama getiren sizdiniz ama ben o makama genel başkanlık makamından güç alarak getirdiniz genel başkan demek 30 Parti üyesi adına karar alan vekil demek yani beni o makama Siz değil 30 Parti üyesi getirdi Parti üyeleri müsaade etmeseydi genel başkan olamazdınız seni buralara Biz getirdik ben olmasaydım bir şey Olamazdım gibisinden edebiyat yapmayın

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Siz kimin torunusunuz da milletin iradesini hiçe sayıp da darbe yapıyorsunuz
Biz mi hiçe sayıyoruz, Bu dönem Mecliste bakalım kaç parti çalışıyor ediyor. Milletin iradesini hiçe saymak buradan başlıyor. Alınan bir komutan günlerdir darbe yapalım diyor, ondan sonra bir genel başkana "darbe yaparsanız sizin yanınızda dururum ancak şu kadar bedelle dururum" diyor. Bu resmen rüşvet. Bu Milletin iradesini hiçe sayılmıyor. Oyun Başkanı Vekillerin çalışması gerektiğini uyarmıyor. Görev yerine neredeyse getiremiyor bu hiçe sayılmıyorda, Komutanlar ve Genel Kurmay Başkanı bu yanlışları düzelttiği için mi milletin iradesini hiçe sayıyor?

Prof. Dr. Muhammed Ali

Vatandaş
Biz mi hiçe sayıyoruz, Bu dönem Mecliste bakalım kaç parti çalışıyor ediyor. Milletin iradesini hiçe saymak buradan başlıyor. Alınan bir komutan günlerdir darbe yapalım diyor, ondan sonra bir genel başkana "darbe yaparsanız sizin yanınızda dururum ancak şu kadar bedelle dururum" diyor. Bu resmen rüşvet. Bu Milletin iradesini hiçe sayılmıyor. Oyun Başkanı Vekillerin çalışması gerektiğini uyarmıyor. Görev yerine neredeyse getiremiyor bu hiçe sayılmıyorda, Komutanlar ve Genel Kurmay Başkanı bu yanlışları düzelttiği için mi milletin iradesini hiçe sayıyor?
Mecliste aksaklıklar olabilir Lakin seçime 8 gün var ortalığı karıştırmanın manası yok aynı zamanda darbeyi reddeden kuvvet komutanı görevden alınıyor oyundaki çoğunluk darbe karşıtı olduğunu bildiriyor şimdi bu Milletin iradesi'ni hiçe saymak olmuyor mu

KUTALMIŞ BEY

57.DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
@p
Evvel Allah bize atalarının torunuyuz Sultan Fatih'in torunlarıyız ama biz Demokrasiyi hiçe sayıp darbe yapmıyoruz
Sakin ol oyunda olduğunu role play yaptığımızı unutma karşındaki kişi bu devlet için bedel ödemiş biri nice kardeşlerini şanlı bayrak dalgalansın diye şehadet şerbetini içirmiş biri sakin ol tamam hep birlikte eğleniyoruz

SametÜnal.

Albayrak Partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Paranın hepsi Parti Medya puanına gitmişti Sayın Başkan şahsiyetimi harcamadım aynı zamanda beni o makama getiren sizdiniz ama ben o makama genel başkanlık makamından güç alarak getirdiniz genel başkan demek 30 Parti üyesi adına karar alan vekil demek yani beni o makama Siz değil 30 Parti üyesi getirdi Parti üyeleri müsaade etmeseydi genel başkan olamazdınız seni buralara Biz getirdik ben olmasaydım bir şey Olamazdım gibisinden edebiyat yapmayın
Seni oraya parti üyeleri getirmedi direk ben getirdim bunu herkes biliyor bugün ayağına yaptığın kişi dahi bunu istemiyordu belki de ama seni çok bişey sanmışım ben , Parti liderliği bana partiyi gerçekten bir parti yaptığım için verildi maşallah yatıp duruyordunuz kaç kere oyunda aktiftiniz acaba ben ve benim hatrim için gelenler sizin aktif olmamaniz yüzünden çıkanları da ben ikna edip getirdim sen git okukdaki derslerine çalış öğreneceğin çok şey var , devrik komutan

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Mecliste aksaklıklar olabilir Lakin seçime 8 gün var ortalığı karıştırmanın manası yok aynı zamanda darbeyi reddeden kuvvet komutanı görevden alınıyor oyundaki çoğunluk darbe karşıtı olduğunu bildiriyor şimdi bu Milletin iradesi'ni hiçe saymak olmuyor mu
Adam reddetmiyor ki oyun yönetimi neden o zaman buna geçit verdi? Adam rüşvet istiyor verilmeyince de Darbe olacak ben yanlarında değilim ayağı yapıyor. Adam bana Perşembe günü darbe olacak mı diye mesaj atıyor. Bu konuşulsaydı edilseydi bana neden soruyor bunu? Ben sadece Partinin Tekirdağ Milletvekiliyim. Millet hiçe saymak dümenini burada kurmayın 6 ağustosta da aynısı kuruldu, Millet Sandıkta ağır cevabını verdi.

Prof. Dr. Muhammed Ali

Vatandaş
Seni oraya parti üyeleri getirmedi direk ben getirdim bunu herkes biliyor bugün ayağına yaptığın kişi dahi bunu istemiyordu belki de ama seni çok bişey sanmışım ben , Parti liderliği bana partiyi gerçekten bir parti yaptığım için verildi maşallah yatıp duruyordunuz kaç kere oyunda aktiftiniz acaba ben ve benim hatrim için gelenler sizin aktif olmamaniz yüzünden çıkanları da ben ikna edip getirdim sen git okukdaki derslerine çalış öğreneceğin çok şey var , devrik komutan Allah'a şükür bilmediğimizi biliriz öğreneceğim şey olsa da bunu senden öğrenecek değilim Sayın Başkan Tamam benim komutan olmamı sağlayan nasıl sağladın genel başkanlık makamından aldığım güçle Peki sana genel başkanlık makamını veren kim Parti üyeleri Burak Başkan gruba sorduğunda birkaç arkadaş müsaade etmeseydi o koltuğun Yanından bile geçemezdin geçici bir genel başkan olarak 30 kişinin vekili olarak bu işi yaptın

Prof. Dr. Muhammed Ali

Vatandaş
Seni oraya parti üyeleri getirmedi direk ben getirdim bunu herkes biliyor bugün ayağına yaptığın kişi dahi bunu istemiyordu belki de ama seni çok bişey sanmışım ben , Parti liderliği bana partiyi gerçekten bir parti yaptığım için verildi maşallah yatıp duruyordunuz kaç kere oyunda aktiftiniz acaba ben ve benim hatrim için gelenler sizin aktif olmamaniz yüzünden çıkanları da ben ikna edip getirdim sen git okukdaki derslerine çalış öğreneceğin çok şey var , devrik komutan
Allah'a şükür bilmediğimizi biliriz öğreneceğim şey olsa da bunu senden öğrenecek değilim Sayın Başkan Tamam benim komutan olmamı sağlayan nasıl sağladın genel başkanlık makamından aldığım güçle Peki sana genel başkanlık makamını veren kim Parti üyeleri Burak Başkan gruba sorduğunda birkaç arkadaş müsaade etmeseydi o koltuğun Yanından bile geçemezdin geçici bir genel başkan olarak 30 kişinin vekili olarak bu işi yaptın