Burada role play yapıyoruz. Saygımızı bozmayalım Muhammed bey kardeşim.Gördük kendisi güce tapıyor Altınok yalakası
Burada role play yapıyoruz. Saygımızı bozmayalım Muhammed bey kardeşim.Gördük kendisi güce tapıyor Altınok yalakası
Siz kimin torunusunuz da milletin iradesini hiçe sayıp da darbe yapıyorsunuz@Prof. Dr. Muhammed Ali kimin torunusun de hele
O zaman niye komutan olmayı reddetmedin madem biz yakalayız altın oktan gelecek komutanlık kalsın niye demedin , menfaat bitince acı başlar ama yatisir aslanım merak etmeGördük kendisi güce tapıyor Altınok yalakası
Saygımı bozacak bir şey yapmadığımı düşünüyorum Kadir Başkanım yine de rahatsız ettiysem kusura bakmayın özür diliyorum Saygı ve edep adap çerçevesine dikkat ettiğiniz için tebrik ediyorumBurada role play yapıyoruz. Saygımızı bozmayalım Muhammed bey kardeşim.
Oğuz kaanSiz kimin torunusunuz da milletin iradesini hiçe sayıp da darbe yapıyorsunuz
O zaman niye komutan olmayı reddetmedin madem biz yakalayız altın oktan gelecek komutanlık kalsın niye demedin , menfaat bitince acı başlar ama yatisir aslanım merak etme
Partimiz için reddetmedim oradan aldığım maaşlarla bir sürü Medya puanı kazandık Komutanlığı beleşe almadık herhalde onlara destek vererek aldıkO zaman niye komutan olmayı reddetmedin madem biz yakalayız altın oktan gelecek komutanlık kalsın niye demedin , menfaat bitince acı başlar ama yatisir aslanım merak etme![]()
Madem çok karakterli bbir adamsın parayı da geri ver o zaman giren çıkan yok diyor bide Allah'ım ne kadar saçma bir insansinBenim ağladığım yok Başkanım Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın bütün Maaşını aldım Bana giren çıkan bir şey yok oyun daha yeni başlıyor
Evvel Allah bize atalarının torunuyuz Sultan Fatih'in torunlarıyız ama biz Demokrasiyi hiçe sayıp darbe yapmıyoruzOğuz kaan
sultan Muhammed Alparslan
Fatih sultan Mehmethan
Siz kimin torunusunuz da milletin iradesini hiçe sayıp da darbe yapıyorsun
Paranın hepsi Parti Medya puanına gitmişti Sayın Başkan şahsiyetimi harcamadım aynı zamanda beni o makama getiren sizdiniz ama ben o makama genel başkanlık makamından güç alarak getirdiniz genel başkan demek 30 Parti üyesi adına karar alan vekil demek yani beni o makama Siz değil 30 Parti üyesi getirdi Parti üyeleri müsaade etmeseydi genel başkan olamazdınız seni buralara Biz getirdik ben olmasaydım bir şey Olamazdım gibisinden edebiyat yapmayınMadem çok karakterli bbir adamsın parayı da geri ver o zaman giren çıkan yok diyor bide Allah'ım ne kadar saçma bir insansin
Biz mi hiçe sayıyoruz, Bu dönem Mecliste bakalım kaç parti çalışıyor ediyor. Milletin iradesini hiçe saymak buradan başlıyor. Alınan bir komutan günlerdir darbe yapalım diyor, ondan sonra bir genel başkana "darbe yaparsanız sizin yanınızda dururum ancak şu kadar bedelle dururum" diyor. Bu resmen rüşvet. Bu Milletin iradesini hiçe sayılmıyor. Oyun Başkanı Vekillerin çalışması gerektiğini uyarmıyor. Görev yerine neredeyse getiremiyor bu hiçe sayılmıyorda, Komutanlar ve Genel Kurmay Başkanı bu yanlışları düzelttiği için mi milletin iradesini hiçe sayıyor?Siz kimin torunusunuz da milletin iradesini hiçe sayıp da darbe yapıyorsunuz
Kutalmış beyin Milletin iradesini hiçe sayarak darbe yapıyorKUTALMIŞ BEYim le konuşurken laflarına dikkat et
Mecliste aksaklıklar olabilir Lakin seçime 8 gün var ortalığı karıştırmanın manası yok aynı zamanda darbeyi reddeden kuvvet komutanı görevden alınıyor oyundaki çoğunluk darbe karşıtı olduğunu bildiriyor şimdi bu Milletin iradesi'ni hiçe saymak olmuyor muBiz mi hiçe sayıyoruz, Bu dönem Mecliste bakalım kaç parti çalışıyor ediyor. Milletin iradesini hiçe saymak buradan başlıyor. Alınan bir komutan günlerdir darbe yapalım diyor, ondan sonra bir genel başkana "darbe yaparsanız sizin yanınızda dururum ancak şu kadar bedelle dururum" diyor. Bu resmen rüşvet. Bu Milletin iradesini hiçe sayılmıyor. Oyun Başkanı Vekillerin çalışması gerektiğini uyarmıyor. Görev yerine neredeyse getiremiyor bu hiçe sayılmıyorda, Komutanlar ve Genel Kurmay Başkanı bu yanlışları düzelttiği için mi milletin iradesini hiçe sayıyor?
Sakin ol oyunda olduğunu role play yaptığımızı unutma karşındaki kişi bu devlet için bedel ödemiş biri nice kardeşlerini şanlı bayrak dalgalansın diye şehadet şerbetini içirmiş biri sakin ol tamam hep birlikte eğleniyoruzEvvel Allah bize atalarının torunuyuz Sultan Fatih'in torunlarıyız ama biz Demokrasiyi hiçe sayıp darbe yapmıyoruz
Seni oraya parti üyeleri getirmedi direk ben getirdim bunu herkes biliyor bugün ayağına yaptığın kişi dahi bunu istemiyordu belki de ama seni çok bişey sanmışım ben , Parti liderliği bana partiyi gerçekten bir parti yaptığım için verildi maşallah yatıp duruyordunuz kaç kere oyunda aktiftiniz acaba ben ve benim hatrim için gelenler sizin aktif olmamaniz yüzünden çıkanları da ben ikna edip getirdim sen git okukdaki derslerine çalış öğreneceğin çok şey var , devrik komutanParanın hepsi Parti Medya puanına gitmişti Sayın Başkan şahsiyetimi harcamadım aynı zamanda beni o makama getiren sizdiniz ama ben o makama genel başkanlık makamından güç alarak getirdiniz genel başkan demek 30 Parti üyesi adına karar alan vekil demek yani beni o makama Siz değil 30 Parti üyesi getirdi Parti üyeleri müsaade etmeseydi genel başkan olamazdınız seni buralara Biz getirdik ben olmasaydım bir şey Olamazdım gibisinden edebiyat yapmayın
Kutalmış beyim gerekirse gerekirse atar gererkirse alır iyi bilKutalmış beyin Milletin iradesini hiçe sayarak darbe yapıyor
Adam reddetmiyor ki oyun yönetimi neden o zaman buna geçit verdi? Adam rüşvet istiyor verilmeyince de Darbe olacak ben yanlarında değilim ayağı yapıyor. Adam bana Perşembe günü darbe olacak mı diye mesaj atıyor. Bu konuşulsaydı edilseydi bana neden soruyor bunu? Ben sadece Partinin Tekirdağ Milletvekiliyim. Millet hiçe saymak dümenini burada kurmayın 6 ağustosta da aynısı kuruldu, Millet Sandıkta ağır cevabını verdi.Mecliste aksaklıklar olabilir Lakin seçime 8 gün var ortalığı karıştırmanın manası yok aynı zamanda darbeyi reddeden kuvvet komutanı görevden alınıyor oyundaki çoğunluk darbe karşıtı olduğunu bildiriyor şimdi bu Milletin iradesi'ni hiçe saymak olmuyor mu
Seni oraya parti üyeleri getirmedi direk ben getirdim bunu herkes biliyor bugün ayağına yaptığın kişi dahi bunu istemiyordu belki de ama seni çok bişey sanmışım ben , Parti liderliği bana partiyi gerçekten bir parti yaptığım için verildi maşallah yatıp duruyordunuz kaç kere oyunda aktiftiniz acaba ben ve benim hatrim için gelenler sizin aktif olmamaniz yüzünden çıkanları da ben ikna edip getirdim sen git okukdaki derslerine çalış öğreneceğin çok şey var , devrik komutan Allah'a şükür bilmediğimizi biliriz öğreneceğim şey olsa da bunu senden öğrenecek değilim Sayın Başkan Tamam benim komutan olmamı sağlayan nasıl sağladın genel başkanlık makamından aldığım güçle Peki sana genel başkanlık makamını veren kim Parti üyeleri Burak Başkan gruba sorduğunda birkaç arkadaş müsaade etmeseydi o koltuğun Yanından bile geçemezdin geçici bir genel başkan olarak 30 kişinin vekili olarak bu işi yaptın
Rapor.Gördük kendisi güce tapıyor Altınok yalakası
Allah'a şükür bilmediğimizi biliriz öğreneceğim şey olsa da bunu senden öğrenecek değilim Sayın Başkan Tamam benim komutan olmamı sağlayan nasıl sağladın genel başkanlık makamından aldığım güçle Peki sana genel başkanlık makamını veren kim Parti üyeleri Burak Başkan gruba sorduğunda birkaç arkadaş müsaade etmeseydi o koltuğun Yanından bile geçemezdin geçici bir genel başkan olarak 30 kişinin vekili olarak bu işi yaptınSeni oraya parti üyeleri getirmedi direk ben getirdim bunu herkes biliyor bugün ayağına yaptığın kişi dahi bunu istemiyordu belki de ama seni çok bişey sanmışım ben , Parti liderliği bana partiyi gerçekten bir parti yaptığım için verildi maşallah yatıp duruyordunuz kaç kere oyunda aktiftiniz acaba ben ve benim hatrim için gelenler sizin aktif olmamaniz yüzünden çıkanları da ben ikna edip getirdim sen git okukdaki derslerine çalış öğreneceğin çok şey var , devrik komutan