Demokrasinin Savaşçıları Toplanıyoruz❗ (4 Kişi İçeride)

feyyazkayaa

ALTIN OK
Vatandaş
Sayın Meclis Başkanı, Yüce Meclis'in değerli milletvekilleri, Değerli Başkanonline Oyuncuları,

Bugün bu kürsüden, mevcut yönetim hakkındaki pozisyonumu net bir şekilde ortaya koymak ve tarihi bir sorumluluğu yerine getirmek üzere söz almış bulunuyorum.

Öncelikle, Meclis Başkanımız Sayın O A B İ'nin şahsında, meclisimizin adil ve demokratik işleyişini teminat altına alan iradeyi selamlıyorum. Kendisinin kurallara bağlı, tarafsız ve her üyeye eşit yaklaşan tutumunu sonuna kadar destekliyorum. Unutulmamalıdır ki Meclis, oyunumuzun ve demokrasimizin kalbidir ve bu kalp, ancak böyle liyakatli bir yönetimle sağlıklı bir şekilde atabilir.

Ancak, Yüce Meclis'in bu yapıcı atmosferinin aksine, Oyun Başkanı Sayın Şimal Naz ve yönetiminin izlediği yoldan derin bir endişe duyduğumu belirtmek zorundayım. Alınan kararların ve izlenen politikaların, topluluğumuzun genel çıkarlarını temsil etmekten uzaklaştığına ve oyunumuzun ruhuna zarar verdiğine inanıyorum. Bu sebeple, mevcut başkanlık makamına ve onun antidemokratik bulduğum politikalarına destek vermediğimi açıkça beyan ediyorum.

Duruşum budur.

Yüce Meclis'i ve Halkımızı saygıyla selamlarım.

Uzm. Kln. Psk. Feyyaz Kaya
Adana Milletvekili

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü. & YüceTürk Kurucusu.
Vatandaş
22 Haziran Darbe girişimine dimdik karşı çıkan herkes bu postta toplanalim. Herkes partisini, görevini , oyuncu adını ve demokrasi için mücadeleye hazır olduğunu yazsın.

Tanklarla gelenlere göz dağı verelim. Ben başlıyorum.

O A B İ - Altın Ok Partisi - Meclis Başkanıyım
Demokrasi için terimin son damlasına kadar mücadeleye hazırım ⚠️
ne zaman meclis baskanı olsan darbe oluyor sende de baht yok başkanim :D