Göremedik ss at![]()
Altınok partisi Coşkun Karaosmanoğlu nun her daim emrinde, dipte derken bir daha düşünün

Göremedik ss at![]()
Olayın parti ile alakası yokmuş bir dönüp kişiliğinize bakmaya ne dersinizOyunun en büyük partisine sahip adama dipte demek de ne bileyim ,![]()
Hani nerde o parti göremiyoruzOyunun en büyük partisine sahip adama dipte demek de ne bileyim ,![]()
Yo ben karşı koyuyorum
Abi aile içinde darbecilik oynuyorsunuz neyin demokrasisi neyin karsi durması yapma gözunu sevimKonuştu yine bayan çok bilmiş aslında hallediyorsunuz cidden darbeyi ortak bir duruşunuz yok sadece menfaati için bir araya gelenlersiniz ha kaç kişi kalmış olmamız sana neden dert oldu benim gibi düşünen bir sürü dostum vardır bu oyunda beni bilen bilir hocamm
Darbeyi destekliyormuşunuz bı kolluk kuvvetine anlaşmışsınız yazık sizeDuyamıyorum abi cok diplerdesin![]()
Yapacak bişey yok kırşehir'i ve kabilemi yedirmemSeni hain beni kulak mememden vurdun![]()
Mış mış mış da muş muş muşDarbeyi destekliyormuşunuz bı kolluk kuvvetine anlaşmışsınız yazık size
Hani nerde o parti göremiyoruz![]()
Biz kimseyi desteklemiyoruz abi kendi içinizde darbecilik oynuyorsunuz bizde tiyatro başladı diye mısır aldık geldikDarbeyi destekliyormuşunuz bı kolluk kuvvetine anlaşmışsınız yazık size
Öylemiymiş önce bi kendi partisine odaklanaydı iyiydi ama olsn. Öyle diyosanz öyledirAltınok partisi Coşkun Karaosmanoğlu nun her daim emrinde, dipte derken bir daha düşünün![]()
Benlik mevzu yok darbe bana yapılmıyor hiç umrum değil.Konuştu yine bayan çok bilmiş aslında hakediyorsunuz cidden darbeyi ortak bir duruşunuz yok sadece menfaati için bir araya gelenlersiniz ha kaç kişi kalmış olmamız sana neden dert oldu benim gibi düşünen bir sürü dostum vardır bu oyunda beni bilen bilir hocamm
Biz mi darbeyi destekliyoruz ve bi kolluk kuvvetine xd Yalan abi 1. ağızdan sana söylüyorum. Bağımsız ve Tarafsız olarak süreci takip ediyoruz sadece.Darbeyi destekliyormuşunuz bı kolluk kuvvetine anlaşmışsınız yazık size
Durdurmak içimden gelmiyor herkes ne hali varsa görsün uzaktan izlemek keyifliEski sevim baskan olsaydi 2 al ver yapıp durdururdu bu işi eski formuna donmelisin!!
Öylemiymiş önce bi kendi partisine odaklanaydı iyiydi ama olsn. Öyle diyosanz öyledir![]()
Durdurmak içimden gelmiyor herkes ne hali varsa görsün uzaktan izlemek keyifli![]()
Aşağıya doğru bakmıyorum kafamı eğince tacım düşüyorZirveyi göremeyecek kadar dibe düştünüz mü siz ya sjsj
Abla bu hayal perdelerle uğraşma Boşver darbe hayalî kurmaya devam etsinlerDurdurmak içimden gelmiyor herkes ne hali varsa görsün uzaktan izlemek keyifli![]()
O Kutalmış borcunu hala ödemediCoşkun abi 1 sn bekler misin abi. Darbe yapıyoruz
BekleyemezCoşkun abi 1 sn bekler misin abi. Darbe yapıyoruz