Ada Darbesi Hakkında!! (1 Kişi İçeride)

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Bak 2 sene öncede muhalefettim bugünde öyle ama sen bi orda bi burda bi evet bi hayır 🤔
Hiç birşeye saygın yoksa zamanında yürüdüğün yola saygın olsun taraf değiştirebilirsin ama sen onuda beceremiyorsun
Bak en başa dönmeyelim sürekli zaten diyorum ya bu adamlarla konusuyorum ama bunların içindeki çürükleri de unutmam sende benim telefon numaramı sorgulamayı bırak artık getcontactran bildirim gelip gelip duruyor😀

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Doğru olan ney aylardır yan yana yürüdüğün kişilere altın oka yamanacan diye laf atman mı? Bak emrelere bir tarafta alperler bir tarafta ne zaman hangimiz hangimize ne dedik gerçekten karakterin olsaydı dost dediğin insanların ikidebir arkasından sallamazdın. Hadi eyvallah bu kadar yeter anlaşıldığımı düşünüyorum.
Evet sallamıyorsun neden peki adamlarla benim gibi tartışarak ayrılmadınız dimi bunu düşündün mü ?

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Doğru olan ney aylardır yan yana yürüdüğün kişilere altın oka yamanacan diye laf atman mı? Bak emrelere bir tarafta alperler bir tarafta ne zaman hangimiz hangimize ne dedik gerçekten karakterin olsaydı dost dediğin insanların ikidebir arkasından sallamazdın. Hadi eyvallah bu kadar yeter anlaşıldığımı düşünüyorum.
Yav bıraksana adam olsa cenazemizde kapımızı çalardı hala burada safsataları ile o günlere laf sallıyor çapıyla

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Evet sallamıyorsun neden peki adamlarla benim gibi tartışarak ayrılmadınız dimi bunu düşündün mü ?
Tartışmasaydın sana birleşme istemiyorsan söyle bu grupta 4 kişiyiz ortak karar alıyoruz diyende bendim napayım seni zorla mı orada tutayım. Sen çıktın gittin ardından bize rakip partiye oy attırdın üstüne aylarca sövdüğün sslerini attığın kişiyi getirdin başka bir oyunun parti klanına soktun. Neyse geç bu işleri

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Herkes kendince haklıdır vardır haklı yanı ama bir sene önce savunduğumu yine savunuyorum dostum dediğin yol yürüdüğün insanı başkalarına karalamamalıydın @EmirhanB. 🥹 Yine söylüyorum sen arkasındasın evet ama sana yakışmayan şeyler . Yani ben hala sana yakıştırmak istemiyorum

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Tartışmasaydın sana birleşme istemiyorsan söyle bu grupta 4 kişiyiz ortak karar alıyoruz diyende bendim napayım seni zorla mı orada tutayım. Sen çıktın gittin ardından bize rakip partiye oy attırdın üstüne aylarca sövdüğün sslerini attığın kişiyi getirdin başka bir oyunun parti klanına soktun. Neyse geç bu işleri
@EmirhanB. duyduklarım doğrumu ?