Millet İradesi (2 Kişi İçeride)

Gürkan Aydın

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Vatandaş
Olası darbe girişimine karşı, Şırnak Valisi Ümit Gürkan Aydın’ın talimatıyla kentin giriş-çıkış yolları iş makineleri ve kamyonetlerle kapatıldı, stratejik noktalara hendekler kazıldı.

Devletin bekası ve milletin huzuru için alınan bu tedbirler, Oyun Başkanı @Şimal Naz Başkan’a bağlılığımızın ve milli iradeye sahip çıkışımızın göstergesidir.

Şırnak Valisi
Ümit Gürkan Aydın

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Imal imalı konuşma yiyorsa yap bakalım Hadi darbeni darbeni yap da buradan muhatap olma sana burada laf söyleyen yok Hadi darbeni yap Kaybol buradan
Sen kaybolcaksın yok olcaksın yok hükmündesin aglamayacaksın aglıyorsanda köşende aglıyacaksın veletlik yapma şamarı yirsin yedin çok defa akıllanmadın bak

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Sen kaybolcaksın yok olcaksın yok hükmündesin aglamayacaksın aglıyorsanda köşende aglıyacaksın veletlik yapma şamarı yirsin yedin çok defa akıllanmadın bak
Hadi Ağla bakalım ağlamaya devam et veleti sana derler hadi dardeni yap da burada benimle muhatap olma işini yap hadi yürü git darbeni yap artiste bak benimle çok muhatap olma zaten olamazsın da Kendini bir şey zannediyorsun Emre İzmir haberin olsun Boş yapma ve Kaybol buradan

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Hadi Ağla bakalım ağlamaya devam et veleti sana derler hadi dardeni yap da burada benimle muhatap olma işini yap hadi yürü git darbeni yap artiste bak benimle çok muhatap olma zaten olamazsın da Kendini bir şey zannediyorsun Emre İzmir haberin olsun Boş yapma ve Kaybol buradan
Hahahahha tam bir ergen çocuk yazıları bunlar benim yazılarımdan alıntı yapıp bana cevap veriyorsun çünkü fikrin yok beynin yok benim kendimi birşey sanmama gerek yok bu bir oyun bu oyunda da illaki birşeyler olup birşeyler yapmışızdır ama sen beyin yoksunu olmaya devam edeceksin ne yazıkki

İsmail bozkaya

Vatandaş
Hahahahha tam bir ergen çocuk yazıları bunlar benim yazılarımdan alıntı yapıp bana cevap veriyorsun çünkü fikrin yok beynin yok benim kendimi birşey sanmama gerek yok bu bir oyun bu oyunda da illaki birşeyler olup birşeyler yapmışızdır ama sen beyin yoksunu olmaya devam edeceksin ne yazıkki
Sana çok kısa bir cevap vereceğim Emre İzmir her şeyi yaşa bağlama senin mesajlarından alıntı yaptım çünkü sana cevap veriyorum burada beyinsiz olduğun belli

Penguen Avni

Kabile Ağası
Vatandaş
Ortada bir cevap yok ki Hani nerede cevap boş yapma kendisine cevap vermeye bile gerek duymadım kendisi kendini beğenmiş bir gereksizin teki çünkü bana Ergen demeden önce kendine baksın
Az önce bişi yazıp sildin de ondan dedim bana karşı fazla yükselme penguenin bir beyaz birde siyah yüzü vardır bak 🐧 siyah yüzümü görme

İsmail bozkaya

Vatandaş
Ayrıca evet yaşım gereği çocuk sayılırım
Ama senin tanıdığın zamanlarda Maalesef artık çocuk değiliz Onun için insanları Şu yaş muhabbetiyle ergenlik muhabbetiyle yargılamayı bırak şunu da bil emin ol senden daha olgun konuşuyorum şu mesajlara baksana ne bu atar gider sana burada bir şey diyen yok gelmişsin burada boş yapıyorsun ben zaten seninle muhatap olmuyorum çok gereksizsin Mümkünse Sen de benimle muhatap olma

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca evet yaşım gereği çocuk sayılırım
Ama senin tanıdığın zamanlarda Maalesef artık çocuk değiliz Onun için insanları Şu yaş muhabbetiyle ergenlik muhabbetiyle yargılamayı bırak şunu da bil emin ol senden daha olgun konuşuyorum şu mesajlara baksana ne bu atar gider sana burada bir şey diyen yok gelmişsin burada boş yapıyorsun ben zaten seninle muhatap olmuyorum çok gereksizsin Mümkünse Sen de benimle muhatap olma
Kaybol xd