BOZOK İTTİFAKI RESMEN KURULDU! (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
BaşkanOnline’da siyasi denge tamamen değişiyor!
Darbe girişimi ve yönetim müdahalesi sonrası, dört büyük partinin bir araya gelerek kurduğu BOZOK İTTİFAKI oyunun gündemine damga vurdu:

🛡️ BOZOK İTTİFAKI Kurucu Partileri:
  • ALTIN OK
  • YENİDEN DOĞUŞ
  • HÜR KURTULUŞ PARTİSİ
  • ÖZGÜRLÜK VE İRADE
Bu güçlü blok, oyun sahnesinde yeni bir dönemi başlatırken, rakip saflar da hareketlenmeye başladı.
💬 Kadir Aydın’dan Hodri Meydan:
BOZOK İTTİFAKI’nın kuruluşu sonrası, oyun kulislerinde adından sıkça söz ettiren Kadir Aydın’dan rakiplerine net bir mesaj geldi:
“İsterse kalan 14 parti ittifak kursun, hodri meydan!”
Bu meydan okuma, BaşkanOnline’da rekabetin ne kadar sertleştiğini ve ittifaklar arası güç savaşının yeni bir evreye girdiğini gösteriyor.

🔔 Saflar Netleşiyor!
Oyun tarihinin en büyük kutuplaşması yaşanırken, yeni ittifakların doğup doğmayacağı, diğer partilerin nasıl bir pozisyon alacağı merak konusu.

🎮 BaşkanOnline’da Gerilim Artıyor!
Bozok İttifakı gücünü ilan etti, meydan okumasını yaptı. Şimdi tüm gözler, diğer partilerin ve oyuncuların nasıl bir yanıt vereceğinde!
Yeni dönem, yeni mücadele, yeni heyecan…
BaşkanOnline’da tarihi anlara tanıklık etmek için takipte kalın!

Bars Yabgu

Jollynneess
Vatandaş
Artık karşımızda rakip görmek istiyoruz, katsayı sistemi var, yarış olsun, iyi olan kazansın, bu süreçte kazansak da kaybetsek de saygımızdan ödün vermeyeceğiz, kaybedersek ertesi seçim daha güçlü kazanacağız..

VAR OL BOZOK
Sn.Başkan'a şunu soralım o zaman o halde: Saygınlığınızdan ödün vermemeyi dile getirmişsiniz, bu sadece sizin için geçerli yoksa partiyi mi kapsıyor genel olarak? baktığımız da isim vermek istemediğim parti üyeleriniz söylediğiniz değerler ile çelişkide kalıyor. Samimi olarak mı yazdınız yoksa, gerçekten geçiştirici bir dil mi kullandınız?

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Sn.Başkan'a şunu soralım o zaman o halde: Saygınlığınızdan ödün vermemeyi dile getirmişsiniz, bu sadece sizin için geçerli yoksa partiyi mi kapsıyor genel olarak? baktığımız da isim vermek istemediğim parti üyeleriniz söylediğiniz değerler ile çelişkide kalıyor. Samimi olarak mı yazdınız yoksa, gerçekten geçiştirici bir dil mi kullandınız?
Güzel kardeşim, bize nasıl gelinirse öyleyiz. İyi yaklaşana iyi muamele, kötü gelene kötü. Artık niyetli olana, en art niyetli halimizle buradayız.

Şimdi bakıyorum buraya bir kaç gün öncesine kadar kimse yok piyasada, Altın Ok olarak çıktık aksiyon aldık. Herkes döküldü meydana. Konuşulanlar , yapılanlar belli. Kim bize nasıl konuştuysa öyle konuştuk.
Tartışma ya her zaman açığız. Bu konuda asla kimseye geri adım atmayız.

İyi olana iyiyiz. Kötü olana, en kötü biziz.

Bars Yabgu

Jollynneess
Vatandaş
Güzel kardeşim, bize nasıl gelinirse öyleyiz. İyi yaklaşana iyi muamele, kötü gelene kötü. Artık niyetli olana, en art niyetli halimizle buradayız.

Şimdi bakıyorum buraya bir kaç gün öncesine kadar kimse yok piyasada, Altın Ok olarak çıktık aksiyon aldık. Herkes döküldü meydana. Konuşulanlar , yapılanlar belli. Kim bize nasıl konuştuysa öyle konuştuk.
Tartışma ya her zaman açığız. Bu konuda asla kimseye geri adım atmayız.

İyi olana iyiyiz. Kötü olana, en kötü biziz.
Evet, bu son yaşananlar forumda ve oyunda güzel bir canlılık kazandırdı. Bundan dolayı iki tarafında emeğine sağlık. Bize nasıl yaklaşılırsa o şekilde yaklaşırız demişsiniz, şunu eklemek istiyorum: Size veya bir başkasına açıkça cephe almamış, ne pozitif ne negatif olan bir oyuncuya doğrudan üslup açısından saldırganlıklar görülünce oyunun refahı ve huzuru adına oldukça endişe verici. İki bir birey olarak saygı çercevesi içinde seviyeli olarak tartışabilmeli veya konuşabilmeliyiz. Parti adınıza söylediğiniz özelliklerle çelişen oyuncuları gözden geçirmenizi rica eder, iyi oyunlar dilerim. Gösterdiğiniz tutum içerisinde de teşekkürlerimi sunuyorum.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Evet, bu son yaşananlar forumda ve oyunda güzel bir canlılık kazandırdı. Bundan dolayı iki tarafında emeğine sağlık. Bize nasıl yaklaşılırsa o şekilde yaklaşırız demişsiniz, şunu eklemek istiyorum: Size veya bir başkasına açıkça cephe almamış, ne pozitif ne negatif olan bir oyuncuya doğrudan üslup açısından saldırganlıklar görülünce oyunun refahı ve huzuru adına oldukça endişe verici. İki bir birey olarak saygı çercevesi içinde seviyeli olarak tartışabilmeli veya konuşabilmeliyiz. Parti adınıza söylediğiniz özelliklerle çelişen oyuncuları gözden geçirmenizi rica eder, iyi oyunlar dilerim. Gösterdiğiniz tutum içerisinde de teşekkürlerimi sunuyorum.
Elbette , benim partimden bir kardeşim , herhangi bir tartışmaya dahil olup, haksız durumda ise muhakkak uyarısını yapacağımdan emin olabilirsin. Şu karmaşıkta bir çok olay yaşandı takip etmek zor oldu. Sana karşı partimden bir saygısızlık yapıldı ise , partim ve kardeşlerim adına özür dilerim.Kin nefret öfke yok değerli kardeşim. Kal sağlıcakla.

Bars Yabgu

Jollynneess
Vatandaş
Elbette , benim partimden bir kardeşim , herhangi bir tartışmaya dahil olup, haksız durumda ise muhakkak uyarısını yapacağımdan emin olabilirsin. Şu karmaşıkta bir çok olay yaşandı takip etmek zor oldu. Sana karşı partimden bir saygısızlık yapıldı ise , partim ve kardeşlerim adına özür dilerim.Kin nefret öfke yok değerli kardeşim. Kal sağlıcakla.
Anladım, konuşup çözüldükten sonra herhangi bir sorun yok, anlayışınız ve ince davranış için de ayrı teşekkür ederim. İyi oyunlar diliyorum.