KamuOyuna Duyuru 📣 (9 Kişi İçeride)

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Gelsen ne olacak. Ne yapacan sen la😀😀

Korkmalımıyım nr yapmalıyım söyle. Sen değil senin ağababalarına diz çöktürdük biz . Hadi yavrucum sen banakoş çay kap gel seri
Kdkdkdksks bizim ağababamız yoktu be Kadir iyice bunadın kendi kendine hayal görmeye başladın artık

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Kaybol abisi Hadi. Rezil etmim seni. Çoluk çocuklar uğraşacak kadar değersiz değil benim vaktim
Aklın yetmeyince çoluk çocuk diyorsun ya orada gülüyorum sana civciv dkdkdkdkd ara ara böyle uğraşıcam seninle çok dolanma ortalıkta sen dkdkkddk

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Aynen evet. Hadi şimdi uza
Biraz da kendini hakir görmeyi öğren zaten kalitesiz bir canlı formusun böyle devam etme valla herkes hakkında aynı düşünüyor sen de farklı bir şey sanıyorsun dkdkdkdkd neyse daha fazla değerli vaktimi sana harcamayacağım sen dolaş buralarda ben gelicem sonra senle oynamaya yine

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Biraz da kendini hakir görmeyi öğren zaten kalitesiz bir canlı formusun böyle devam etme valla herkes hakkında aynı düşünüyor sen de farklı bir şey sanıyorsun dkdkdkdkd neyse daha fazla değerli vaktimi sana harcamayacağım sen dolaş buralarda ben gelicem sonra senle oynamaya yine
Oynarken etek giy

Fırat 0yardımcı4

🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹 BAZİD 🕊
Vatandaş
Biz hakir görüyoruz sen hacı Şakir mi görüyorsun