@Y İ Ğ İ T aynı şeyi sendende bekliyoruz
Hocam malesef Meclis Tartışma alanı ve meclis başkanı duyurularında link atınca linke gidilmiyor. Bu sebeple mecburen forum ve oyun içi sohbetten duyurduk. Haliyle dikkatini çeken diğer vatandaslar da giriyor. Ödül dağıtımında kişinin vekilliği kontrol edilecektir.Hocam yalnız bir ve İkinci kişi milletvekili değil Bence bunu düzenlemek getirmek lazım
Hocam Siz de haklısınız da oyunda Kamuran diye biri yok Mustafa diye biri yok Hadi milletvekili diyelim nasıl ulaşacaksınız dedim diyelim ki milletvekilini kazandılar nasıl bulacaksınızHocam malesef Meclis Tartışma alanı ve meclis başkanı duyurularında link atınca linke gidilmiyor. Bu sebeple mecburen forum ve oyun içi sohbetten duyurduk. Haliyle dikkatini çeken diğer vatandaslar da giriyor. Ödül dağıtımında kişinin vekilliği kontrol edilecektir.
Birden fazla kaatılan oyuncuların ikinci sonuçları elle silinmektedirHerkes bir kez daha katılabiliyor
Kes boş konuşma. Sen katılsanda ödül almayacaksınHocam yalnız bir ve İkinci kişi milletvekili değil Bence bunu düzenlemek getirmek lazım
Boş yapma senin kirli parana ihtiyacım yok sen git onunla maden suyu alKes boş konuşma. Sen katılsanda ödül almayacaksın
Ve ayrıca Madem öyle niye saçma sapan yarışmalar yapıyorsun Gerçi sen yapmadın ama meclis başkanı senin partinden meclis başkanına lafım yok çok iyi yarışma olmuş da senin böyle boş lafların İnsanı sinir ediyor Kadir Aydın başka uğraşacak işin yok mu Yürü git onunla uğraşKes boş konuşma. Sen katılsanda ödül almayacaksın
Kes sesini, senin konuşmaya hakkın yok. Katılma bizim yarışmamızaVe ayrıca Madem öyle niye saçma sapan yarışmalar yapıyorsun Gerçi sen yapmadın ama meclis başkanı senin partinden meclis başkanına lafım yok çok iyi yarışma olmuş da senin böyle boş lafların İnsanı sinir ediyor Kadir Aydın başka uğraşacak işin yok mu Yürü git onunla uğraş
Kankam ben senin mizah amaçlı böyle söylediğini biliyorum ancak bu meseleyi ciddiye alabilecek kişiler için açıklama yapayım. Yarışmanın parti ile değil Mecilis ile alakası vardır. Milletvekili olan herkes pek tabi katılabilir.Kes sesini, senin konuşmaya hakkın yok. Katılma bizim yarışmamıza