İki Tasarıya da Oy Kullanmayan Vekillere Son Çağrı! (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Kıymetli vekiller,
Bizim niyetimiz kimsenin makamını almak değildir. Ancak eğer tasarı sisteminin önündeki en büyük engel aktif olmayan vekillerse gerekili idari yaptırımlar için geri adım atmayacağımızı defalarca duyurduk.

Dün yapılan ve bugün yapılan iki tasarıya da oy kullanmayan 20 vekil tespit edilmiştir. Seçimin sona ermesine yaklaşık 1 saat kala bu isimleri tespit edip paylaşma kararı aldım. Son bir saatte konunun ciddiyetini görüp oy kullanabilmeleri tek niyetim.

Defalarca kez uyarmamızı lütfen tehdit olarak algılamayın. Tek sebebi sistemin akıcılığını sağlarken değerli vekillerin minimum zarar görmesini istememdir.

Kolaylıklar dilerim 🙏

57. Dönem Meclis Başkanı
O A B İ

İki Tasarıya Oy Kullanmayan Vekiller

1- Enes Tunç
2- OğuzhanOĞUZ
3- T A L H A
4- kader00
5- Prof.Dr.Volkan Karabulut
6- Ahmetkn90
7-Mehmet DENİZ
8-ÇERKEZ HASAN
9-Emil Aliyev
10-zagorq
11-AhmetGn
12-2.ABDÜLHAMİD
13-Çağlar Terziler
14-Samet Ünal
15- UltimateTV
16- E R E N
17- Çınar Başkan
18- Chefs32
19- -H A S A N-
20- Münüre2016

B İ L A L

BaskanOnline's Youngest Player 🕶️
Vatandaş
Kıymetli vekiller,
Bizim niyetimiz kimsenin makamını almak değildir. Ancak eğer tasarı sisteminin önündeki en büyük engel aktif olmayan vekillerse gerekili idari yaptırımlar için geri adım atmayacağımızı defalarca duyurduk.

Dün yapılan ve bugün yapılan iki tasarıya da oy kullanmayan 20 vekil tespit edilmiştir. Seçimin sona ermesine yaklaşık 1 saat kala bu isimleri tespit edip paylaşma kararı aldım. Son bir saatte konunun ciddiyetini görüp oy kullanabilmeleri tek niyetim.

Defalarca kez uyarmamızı lütfen tehdit olarak algılamayın. Tek sebebi sistemin akıcılığını sağlarken değerli vekillerin minimum zarar görmesini istememdir.

Kolaylıklar dilerim 🙏

57. Dönem Meclis Başkanı
O A B İ

1- Enes Tunç
2- OğuzhanOĞUZ
3- T A L H A
4- kader00
6- Ahmetkn90
7-Mehmet DENİZ
8-ÇERKEZ HASAN
9-Emil Aliyev
10-zagorq
11-AhmetGn
12-2.ABDÜLHAMİD
13-Çağlar Terziler
14-Samet Ünal
15- UltimateTV
16- E R E N
17- Çınar Başkan
18- Chefs32
19- -H A S A N-
20- Münüre2016
Toplamda 115 vekil var. 20 vekil 2 seçime de katılmamış.
İlk seçime katılmayan 49 vekil vardı. 29'u bu sefer katıldı.
Ama bu arkadaşlar neden hâlâ katılmıyor?
Müsait mi olamıyorlar?
Yoksa sorumluluk mu ağır geliyor?

O A B İ

Vatandaş
Açıkçası bu durum bana şunu düşündürttü aceba vekiller arasında maksimum 80 civarı aktif oyuncu varken vekil sayısı 117 yerine 81 olsa daha çok hakedenler mi vekil olurdu? Bilemedim

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Açıkçası bu durum bana şunu düşündürttü aceba vekiller arasında maksimum 80 civarı aktif oyuncu varken vekil sayısı 117 yerine 81 olsa daha çok hakedenler mi vekil olurdu? Bilemedim
Burada sana katılıyorum değerli kardeşim. Makam sayılarını düşürmek faydalı olacaktır. İktisat kuralında da dediği gibi, fiyat azaldıkça, talep artar.

B İ L A L

BaskanOnline's Youngest Player 🕶️
Vatandaş
Hocam bu konuyla ilgili çalmak gibi olmazsa yasa tasarısını paylaşıyorum 😁

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Kıymetli vekiller,

Kolaylıklar dilerim 🙏

57. Dönem Meclis Başkanı
O A B İ

1- Enes Tunç
2- OğuzhanOĞUZ
3- T A L H A
4- kader00
6- Ahmetkn90
7-Mehmet DENİZ
8-ÇERKEZ HASAN
9-Emil Aliyev
10-zagorq
11-AhmetGn
12-2.ABDÜLHAMİD
13-Çağlar Terziler
14-Samet Ünal
15- UltimateTV
16- E R E N
17- Çınar Başkan
18- Chefs32
19- -H A S A N-
20- Münüre2016
Bu nedir ya. Bu Makama gelmek isteyen birçok üyeler varken bu kişiler kullanıyorsa yazıklar olsun denir. Biz Milletin Vekilleriyiz.

O A B İ

Vatandaş
30 Haziran 2025 21:30 itibariyle son gerçekleştirilen iki yasa tasarısına da oy kullanmayan vekillerin listesi;

1- Enes Tunç
2- OğuzhanOĞUZ
3- T A L H A
4- kader00
6- Ahmetkn90
7-Mehmet DENİZ
8-ÇERKEZ HASAN
9-Emil Aliyev
10-zagorq
11-2.ABDÜLHAMİD
12-Çağlar Terziler
13-Samet Ünal
14- UltimateTV
15- E R E N
16- Çınar Başkan
17- -H A S A N-
18- Münüre2016

@BaşkanOnline

Şahsi tespitlerim bu yöndedir. İlgili kontrolleri sağlamanızı ve doğru olduğu takdirde listedeki vekiller hakkında idari yaptırım uygulama yetkisini bana vermenizi arz ederim.