Ne adayı la , seçimmi var@CB36 davutumu aday yaptın gene doymadın
Ne adayı la , seçimmi var@CB36 davutumu aday yaptın gene doymadın
ne bilim ob mobe bişe olacakmış yarın ararım dedi yatıyor herhaldeNe adayı la , seçimmi var
Yok karışcqmyok yükselene karışma
Sen onun geceleri uyuduğunu mu sanıyorsun Efe!!ne bilim ob mobe bişe olacakmış yarın ararım dedi yatıyor herhalde
altınoku satacam çok sıkıldım sürekli kazanmak hiç güzel birşey değil cengiz abimle beraber yön vermeye gidiyorum şimdiSen onun geceleri uyuduğunu mu sanıyorsun Efe!!
Yükselenle turanı unutmaaltınoku satacam çok sıkıldım sürekli kazanmak hiç güzel birşey değil cengiz abimle beraber yön vermeye gidiyorum şimdi
nereye gidiyor bu gel burayaSelamin aleykum oyundan ayırlmak kararır aldım zamanı gelince geri dönücem forum hesabı silinmesin Lütfən
Krkrktktktktkktktkt@Kadir A. Abi müşteri bekliyor
Helvanı yaparız demiştik kısır mı istiyorsun@Sevim AYDIN duyduğum üzere bilgemle kısır yapacakmışsınız
Benden habersiz kısır günü ha bunu bir köşeye yazdım Sevim apla @Sevim AYDIN@Sevim AYDIN duyduğum üzere bilgemle kısır yapacakmışsınız
Kısır seni kesmez diye çağırmadık reis kuzu çevirince çağıracazBenden habersiz kısır günü ha bunu bir köşeye yazdım Sevim apla @Sevim AYDIN
Cansın aplamKısır seni kesmez diye çağırmadık reis kuzu çevirince çağıracaz![]()
Kuzu diye beni çevirmeyecen demiKısır seni kesmez diye çağırmadık reis kuzu çevirince çağıracaz![]()
Kuzu sayılmazsınKuzu diye beni çevirmeyecen demi
Helvada olurHelvanı yaparız demiştik kısır mı istiyorsun