KdkdkdkdkdkBu konuyu açan adam sürekli gelip mkp diye parti açıuor sonra millete sallıyor
Sal kendi haline bakma ona sen. Doctor karışmayın dediBu konuyu açan adam sürekli gelip mkp diye parti açıuor sonra millete sallıyor
Alpaslan abisine özeniyor sonu aynı olmasın da farklı olsun dalga geçelimSal kendi haline bakma ona sen. Doctor karışmayın dedi
Xlcldlsslkckekekckdkelelwlcowlwlckkelwlwkdrle İsmin herşeyi anlatıyorAlpaslan abisine özeniyor sonu aynı olmasın da farklı olsun dalga geçelim
@Özmen Öğretmen ablanla işin bittiyse gel tarih anlat arkadaşaKızılElmayı @EmirhanB. Açmaduysa tutmaz
Yok kim gelirse gelsin @EmirhanB.@Özmen Öğretmen ablanla işin bittiyse gel tarih anlat arkadaşa
Ooooooo Efe abim nasılsın ban yemişsin oyundan sen niye yedin
Diyenin ismi fettah amacı ve görevi kullanılıp peçete gibi kenara atılmakXlcldlsslkckekekckdkelelwlcowlwlckkelwlwkdrle İsmin herşeyi anlatıyor![]()
Sen sürekli banları mı takip ediyorsunOoooooo Efe abim nasılsın ban yemişsin oyundan sen niye yedin
Ara sıraSen sürekli banları mı takip ediyorsun![]()
neyin tarihini anlatim ben sana bizleri nasıl yarı yolda koyup gittiğinimi 2 sene oncemiydi geçen senemiydi gerçi her sene bizi yarı yolda bırakıp gidiyorsun artık tarih bile tutmuyorum senin için@Özmen Öğretmen ablanla işin bittiyse gel tarih anlat arkadaşa
Slm nbr?Sen sürekli banları mı takip ediyorsun![]()
Aleykumselam iyiyim. Sen nasılsınSlm nbr?
Tamam susBoş bir yorum takmıyorum dkdkdkdk
Ne bu havalar hayırdır. Ben seninle muhatap bile olmuyorum orada burada adımı anıp benimle ilgili bir şey paylaşma.Tamam sus